Buvau ten, žvejojau tą...2014-ųjų metų sezonas.
- Supernatural
Re: Buvau ten, žvejojau tą...2014-ųjų metų sezonas.
Bandžiau laimę Rėkyvoj. Man praktiškai riestainio skylė - vienas mažiukas, o buvo kas pagavo gražių.
-
umbro
pagaliau balandzio 20d !
ir as spininga nuo spintos nusikeliau
nors ir velykos, bet 3 val istaikiau pametyt
Lygiai 1 kg Ir 0,750kg Dar gal 5 kalimai buvo, bet kazkaip nekonkreciai kala
Atsidaryma uzskaitau
ir as spininga nuo spintos nusikeliau
nors ir velykos, bet 3 val istaikiau pametyt
Lygiai 1 kg Ir 0,750kg Dar gal 5 kalimai buvo, bet kazkaip nekonkreciai kala
Atsidaryma uzskaitau
-
piatras
) į kažkokią žemaitijos "šešupę" pasikrikštyt Rimošiaus špūlę ant upėtakiaus -
jordza
Vakar ir aš atsidarinėjau lydziakų sezoną viename iš didžiausių Lt ežerų. Pagal vėjo prognozę vilčių labai daug sudėta nebuvo, bet viltis juk ... paskutinė. Žvejota vien lengvosiomis malkikėmis
, nors pakilus vėjui ir nuplaukus ant ciongo buvo panaudotos ir šimtapenkiasdešimtgraminės malkos
visi kibimai prie iškišulių ir salų/seklumų arčiau krantų ... rezultate kažkur dešimt kibimų, berods 6 pritrauktos iki valties
vienintelis kliovs ant plekšninio džerko-ir tas nerealizuotas, rulez barbalez

dydis aišku visos palei kg, tik vienintelė 58cm
dydis aišku visos palei kg, tik vienintelė 58cm
Kol dauguma atsidarineja su lydekom, nusprendem su tevuku netoli sodybos lyno patykoti. Nes ir valties nebuvo galimybes veztis si savaitgali tenainas ir siaip, svente visgi ir nesinorejo visa savaitgali ieskoti lydeku. Taigi sekmadieni 5h ryto jau vietoj. Pasedim iki 9. Tevukas: vienas lynas toks apie 600g,kelios raudes per pus mazesnes,o as mane kelios kuojeles ir viskas. Pirmadieni tevukas tingejo vaziuot,o as vel 5h jau vietoj. Atsidariau ir as su lynioku. Gaila,aisku,kad nedidukas,bet svarbu atsidariau
Abi zuvytes plaukioja toliau 
Kita savaitgali jau vesiuos ir valtele. Reiks atsidaryt su lydekom
Kita savaitgali jau vesiuos ir valtele. Reiks atsidaryt su lydekom
-
bmw_fane
-
umbro
Buvau biski pazvejot ![kimba [drill2.gif]](./images/smilies/drill2.gif)
Tokiu nelegalkiu nemazai prisaudziau
![kimba [drill2.gif]](./images/smilies/drill2.gif)
Tokiu nelegalkiu nemazai prisaudziau
-
jackfish
Kadangi labai tingedavau is korteles foto isikelt i kompa (dar ir ne savo), tai savo poros zukliu ataskaita imesiu vienu ypu
Tagi, berods pries trejeta savaiciu su Linu buvom patikrint vieno upetakinio upelio. Ta diena legaliu norma sugaudziau, bet kas idomiausia, kas lygis vasarinis, o kibimu kartojimai seke po 3 ir net iki 5 kartu. Tokioj zuklej labai daug duoda poliarizuoti akiniai. Ta pati ir apie sapalu zukle sio savaitgalio galeciau pasakyt.
Praita savaite buvau drauges teviskej, o ten pavyko istrukti iki minijos. O kaip zinom zemaitija - kalvu krastas, tai pakeliui ir kulturines programos buvo po piliakalnius, nes masinoj vaziavo ir drauge su jos mazuoju broliuku. Minijoj per ta valanda teko aptureti kokius 6 kibimus ir istraukti 2 kirsliai. Abu amnestuoti
Si savaitgali su Peleku kilo mintis dubysa patikrint. As leidaus pasroviui ir vienoj vietoj teko aptikti didesne zuvu koncentracija. Dar karta aciu poliaroidams
Dideli sapalai tik sekiodavo masala, kartais dar baksteldavo, bet nieko rimciau. manau reiktu anskti vakare, arba ryte bandyt. O vat nustebino ziobris. Ant buriuko uztaikiau, nes dar du kibimu turejau. Su viiena lydekute kaip su savo rusu melynuoju zaidziau, nes du kartu buvo uzkibus su zvakem, pati atsipurte, bet negana to veliau vistiek bandydavo kitst guminuka. O va voblerio net atsekus nei karto nebuvo. paskui jau net neleisdavau pagriebti
Na o i vakara iki nemuno partaukem, kur radom baisiai auksta vandeni ir viena sakati. Salatis vel augina raumenis.
Tagi, berods pries trejeta savaiciu su Linu buvom patikrint vieno upetakinio upelio. Ta diena legaliu norma sugaudziau, bet kas idomiausia, kas lygis vasarinis, o kibimu kartojimai seke po 3 ir net iki 5 kartu. Tokioj zuklej labai daug duoda poliarizuoti akiniai. Ta pati ir apie sapalu zukle sio savaitgalio galeciau pasakyt.
Praita savaite buvau drauges teviskej, o ten pavyko istrukti iki minijos. O kaip zinom zemaitija - kalvu krastas, tai pakeliui ir kulturines programos buvo po piliakalnius, nes masinoj vaziavo ir drauge su jos mazuoju broliuku. Minijoj per ta valanda teko aptureti kokius 6 kibimus ir istraukti 2 kirsliai. Abu amnestuoti
Si savaitgali su Peleku kilo mintis dubysa patikrint. As leidaus pasroviui ir vienoj vietoj teko aptikti didesne zuvu koncentracija. Dar karta aciu poliaroidams
Na o i vakara iki nemuno partaukem, kur radom baisiai auksta vandeni ir viena sakati. Salatis vel augina raumenis.
-
rimosius
2 dienas Stirniuose atsidarinejau, nekiba totali, tik vakar temstant 2 nelegalkes tepavyko suviliot 
-
umbro
Bavau dar karta sia savaite islekes pazvejot
Si karta su Edmundax'u ir Jordza
Atvaziavom is vakaro, dar spejom ir ant vakarinio isplaukt, dar spejau ir kelias pagaut, o jomu tai nemazai apturejau
Rytinis Jordzos desimtkes pakrapstymas
,
o as isplaukiant kokia valanda su savo varikliu prasiknisau, duodi gaza ir uzgesta
Bet beda kaip ir suradau ir pradejom zvejyba
Norma sukrapsciau, buvo ir daugiau, nelegalkiu be skaiciaus
Bendras su Edmudax'o, Edma eme Bigest'a, 4,5kg
Smagiai pazvejojom, dekui uz kompanija
, treniruotes varzyboms neblogos gavosi
Lauksim is Jordzos laimykiu su papildymu
Si karta su Edmundax'u ir Jordza
Atvaziavom is vakaro, dar spejom ir ant vakarinio isplaukt, dar spejau ir kelias pagaut, o jomu tai nemazai apturejau
Rytinis Jordzos desimtkes pakrapstymas
o as isplaukiant kokia valanda su savo varikliu prasiknisau, duodi gaza ir uzgesta
Norma sukrapsciau, buvo ir daugiau, nelegalkiu be skaiciaus
Bendras su Edmudax'o, Edma eme Bigest'a, 4,5kg
Smagiai pazvejojom, dekui uz kompanija
-
Tadas
vakar pakaunei buvau lynu paziurinet
tai tik vienas kibimas tebuvo ir tik vienas liko apziuretas 
-
jordza
Taigis ir aš ten buvau, alų midų gėriau, ir ant džėrkų nieko nepagavauumbro wrote:Bavau dar karta sia savaite islekes pazvejot![]()
Si karta su Edmundax'u ir Jordza...
Tiesiog fotosesija:
-
MantinuX
sale kauno ezeriukas x 1,48kg. paragavo ranku darbo blizges
-
Gedcka
Praeitą savaitę lydekų sezoną atsidariau
Tokias dvi tik.
Vakar lynų pabandėm su tėte, o pasirodo kimba
Didžiausias 1,34kg.
Po fotosesijos, mažiausias lynukas paleistas, už gerą dieną
-
Spokis
Triju dienu, dzikas, kakaruzas, boiliu ne krust....
-
jordza
-
rimosius
Ilgai salau Stirniuos kol 3 pagavau, is ju 1 legali, o jos pilve 24 cm kuoja 
Sveiki. Vel eilinis savaitgalis sodyboje
Sestadieni atsikelem 5. Tevukas dirstelejo i termometra,oba,sako -8 pagal celsiju
sals ziedai ir patys salsim. Grizom i lovas. Mama nepatikejo, pasiziurejo, sako tik -4, bet visvien niekur nevaziavom
Tad sestadieni issiruosem tik ant vakarinio kliovo. Pirmo kliovo ilgai laukt nereikejo
(gyvena toliau)
Neuzilgo antras kliovas:
(gyvena toliau)
Ir dar vienas kibimas:
Tada pasijunge ir tevukas:)
(gyvena toliau )
Trumpai tariant kokiu 15 istraukem ir paleidom. Kokios 5 nusipurte prie valties, kelios atsikabino dar po vandeniu ir
pasiemem 2 legalias 48 ir 46 namo, tuo paciu ir eseri mamos dienos sventiniam stalui
Siandien, t.y. sekmadieni tevukas pabijojo vel saltuko,o as nusigramdes ledus nuo masinos stiklu pajudejau jau prie kito ezerioko
Termometras vel rode tik -4. Bet silti rubai isgelbejo. Pirmu kibimu vel ilgai nereikejo laukti:
(plaukioja toliau)
Kitoj vietoj ispradziu nusipurto, bet kitu metimu:
Sita jau pamatavau, bet poros comu prituko, tad paleidau.
Tada dar keli kibimai ir bac:
63cm
Sita jau vaziuoja namo
Apibendrinant man dirbo tik 4nr "Wirek" sukre su baltu lapeliu.
Taigi va tiek sikart.
(gyvena toliau)
Neuzilgo antras kliovas:
(gyvena toliau)
Ir dar vienas kibimas:
Tada pasijunge ir tevukas:)
(gyvena toliau )
Trumpai tariant kokiu 15 istraukem ir paleidom. Kokios 5 nusipurte prie valties, kelios atsikabino dar po vandeniu ir
pasiemem 2 legalias 48 ir 46 namo, tuo paciu ir eseri mamos dienos sventiniam stalui
Siandien, t.y. sekmadieni tevukas pabijojo vel saltuko,o as nusigramdes ledus nuo masinos stiklu pajudejau jau prie kito ezerioko
Termometras vel rode tik -4. Bet silti rubai isgelbejo. Pirmu kibimu vel ilgai nereikejo laukti:
(plaukioja toliau)
Kitoj vietoj ispradziu nusipurto, bet kitu metimu:
Sita jau pamatavau, bet poros comu prituko, tad paleidau.
Tada dar keli kibimai ir bac:
63cm
Sita jau vaziuoja namo
Apibendrinant man dirbo tik 4nr "Wirek" sukre su baltu lapeliu.
Taigi va tiek sikart.
-
jordza
Sekmadienį buvau ten, kur šviečia žiburiai
mikrikai vs jerk 4:1 Ant mikrikų aišku norėjau ešeriaus, bet... mažaisiais pavyko pažvejoti kol ketiėsi vėjas ir buvo praktiškai štilius..
kelios įdomesnės foto:
mikrikai vs jerk 4:1 Ant mikrikų aišku norėjau ešeriaus, bet... mažaisiais pavyko pažvejoti kol ketiėsi vėjas ir buvo praktiškai štilius..
kelios įdomesnės foto:
-
Wirtualus
Nu peiliuku gaudytojai ka gero
Pusantros paros Punios vandenyse 
Abu mano...13.5 ir 11.5 kg
Abu mano...13.5 ir 11.5 kg
-
Gedcka
Vakar tokia įdomesnė diena buvo. Varėm su tėte lynų tikėdamiesi, kad vanduo bus pašilęs, bet klydom, dar labiau atšalęs
. Per dvi valandas nieko nepagavom išskyrus kuojų porą. Buvau pasiėmęs spiningą, tai nuėjau pabandyt tuo ką pagaut. Nu ir užkibo ant lm44
1kg. 53cm.
Vėliau įspūdingą kovą apturėjau, bet jau kitam forume rašiau, tingiu rašyt, vis tiek nepatikėsit
Iš vaizdo lydeka buvo 6-7kg. , nes praeitais metais traukiau 4kg ir apie 5min vien traukiau, o šitos nė nesuvaldžiau, įlindo į žoles ir po kiek laiko išspjovė
. Kibo ant šito
Parėjus pas tėtę ant dugninės randu užkibusį dar lyną 0,7kg
Vėliau nieko, išskyrus pora mekšrų
-
rimosius
Ir vel 2 dienas kosiau Stirniu vandeni, visais imanomais masalais ir rezultatas 1 lydekioks, kuris pagal ilgi legalus buvo, bet pagal stori as tokius paleidziu 
Jeigu dar pora savaitgaliu ten kibs taip pat, paskutinis ata bus padetas sitam ezeriokui, nors ir i zveju rojaus sarasa jau itrauktas
Jeigu dar pora savaitgaliu ten kibs taip pat, paskutinis ata bus padetas sitam ezeriokui, nors ir i zveju rojaus sarasa jau itrauktas
-
jordza
Šeštadienio popietės ir sekmadienio ryto savęs ieškojimai ant lietaus, saulės ir vėjo
būti ar nebūti... t.y mikroJ vs jerk
vanduo labai neskaidrus, gylis iki 2,5m
ešerių neradau, kaip ir lydekų
tik cacki patacki...
vanduo labai neskaidrus, gylis iki 2,5m
ešerių neradau, kaip ir lydekų
-
Knox
Buvau ir aš savaitgalį išbandyti dar vieno naujo vandens telkinio, kuriame dar buvau nebuvęs. Taigi su kolega apie 8 ryte jau buvome prie Daugų ežero, sekmadienio rytas buvo ganėtinai gražus. Taigi nieko nelaukdami prisipūtėm valti ir į trasą. tik iš plaukus pagavau vienintelę tos dienos lydekaitę, kuri is karto keliavo atgal i gimtuosius vandenis.
Pradejus plaukiot supratom kad tokiam vandens telkinyj elektrinis motoriukas visai netinkamas ypač kai pakyla vėjas
Kiek echalotu matėme tikriausiai karšių būriai stovi gyliuose nuo 7 metrų ir giliau. taip daugiau per ketvirtį valandy nesulaukėme nė kibimo.. nuotraukų nebus patingejau fotkinti šį kartą.
Pradejus plaukiot supratom kad tokiam vandens telkinyj elektrinis motoriukas visai netinkamas ypač kai pakyla vėjas
Kiek echalotu matėme tikriausiai karšių būriai stovi gyliuose nuo 7 metrų ir giliau. taip daugiau per ketvirtį valandy nesulaukėme nė kibimo.. nuotraukų nebus patingejau fotkinti šį kartą.
Na pagaliau ir aš pirmą kartą šiais metais paėmiau spiningą į rankas. Šeštadienį ne per geriausias oras buvo, tai vėjas sukyla, tai lyti pradeda ir žuvys nelabai aktyvios buvo, tai sezoną atidariau gan kukliai, vienas ešerys ir pora margašonių, viskas paleista atgal paūgėti
Sezoans atidarytas, valtis aplaistyta , laukiam naujų žūklių.
Ir dar įdedu foto vietinio žvejo kurį sutikau ežere, gaudė jis ešerius mikrikais, o užkibo tai ...
Dabar įsitikinau, kad gyvena ten ir tokių žuvų 
Ir dar įdedu foto vietinio žvejo kurį sutikau ežere, gaudė jis ešerius mikrikais, o užkibo tai ...
-
piatras
Šiandien nuo ryto, puikiu
lydekiniu oru su bičiuliu Giedrium makalavomės po Kauno rajono kelias parapijas
Daug žadantis buvo tik oras, jis toks ir liko
Didelėj senvagėj Giedrius ant kažkokio "šmikio" pagauna puikų kulinarinį egzempliorių

o dėdė bevaikydamas silkes turi tenkintis tik 1:1 paleistuviu...

Kiek vėliau patikrinam kiek žemiau besančias dambų imitacijas
- aš bliū perchą o kolega porą silkikių...
kol pradeda nesimpatiškai lyt o mes apsidžiaugę kad po 9-os jau nelis, be "lietsargių"
Sėdam į auto ir kyla idėja-fix - kitas nemuno krantas...
Kadangi pajudėjus ta linkme pamatom kad keltas
laukia mūsų
tai po 10minučių mes jau kitam krante

ir lekiam į Dubysą... o ten
aš pelniu šapalo darželinuką, Giedrius vėl ant "šmikio" ravi ešiarius iš kurių vienas papuola
Kibimų dar kažkokių būta, musgaudis prasiyrė prieš srovę, 3 baidaroidai dviejose gialdose - pasroviui...
Apie pirmą pasidarė karštoka gumkialnėse tai rovėm namo.
Toks štai ir sekmadienis 

Kiek vėliau patikrinam kiek žemiau besančias dambų imitacijas

ir lekiam į Dubysą... o ten
-
jackfish
Vakar su Aurimu buvom Nemune ten kur registruotis reikia. Nesipleciant galiu pasakyt, kad papuole pora salaciu. Vienas tarp puskilio ir kilo toks, o kitas sakyciau virs poros, gal net netoli triju, nes buvo imites pakankamai. Dar pasikabino lydeka, bei pora sapalu, ko mes ten ir vaziavom ieskot. Vienas apie 45cm, kitas sportininkas, bus truputis virs 30ties. O idomiausias laimikis buvo karsis. Uzkibo ant normalaus guminuko, vedant ir stuksenant dugnu pasroviui. Kale kaip salatis ir dar kota smagiai palankste
Aurimui maziau nuskilo - lydeka ir salatukas.
Sveiki. Si savaitgali, kaip visada, vel sodyboj leidom laika. Si savaitgali meginau vienas tykot lyno. Sestadieni nieko gero. Stiprus vejas i veida, dideles bangos. 2 istraukti ir paleisti, vienas atsikabino. Nors pagal ilgi ir imami buvo, bet paleidau. Gaila tokiu iki 30cm...
Vakare vel nuvariau pasisert ir sian nuo ryto vel vietoj. Oras toks permainingas buvo. Pradzioj bangavo ezeras kaip ir vakar,bet uzejus lietuj visiskai nurimo ir zvejot buvo tikrai komfortiska
Beto ir kliovas neblogas buvo. Nors lynas tik vienas adoresnis buvo,be jo veiksmo taip pat buvo. 6, tokius tarp 25-30 cm paleidau. Paemiau tik 40-ies cm, bet be jo pasitaike ir trys neblogi karsiokai. Be sios zuvies apturejau biski adrenalino su uzkibusia lydeka ant kukuruzo /dzzyko sumustinio. Jau beveik prie graibsto buvo, bet nepasidave ir paskutinis truktelejimas buvo jos naudai. Is akies tikrai virs 2kg buvo. Su matchu traukti buvo tikrai smagu.
Taigi per zukles valandas veiksmo buvo. Svarbiausia,kad smulkme nesikabinejo. Tai tiek sikart 
Vakare vel nuvariau pasisert ir sian nuo ryto vel vietoj. Oras toks permainingas buvo. Pradzioj bangavo ezeras kaip ir vakar,bet uzejus lietuj visiskai nurimo ir zvejot buvo tikrai komfortiska