Buvau ten, žvejojau tą...2012-ųjų metų sezonas.

KRAUZAS

Re: Buvau ten, žvejojau tą...2012-ųjų metų sezonas.

Post by KRAUZAS »

Youtube
sestadieninis, kazkodel nerandu foto :x :oops:
Youtube
bus daugiau... :)
Last edited by KRAUZAS on 14 May 2012, 18:08, edited 1 time in total.
KRAUZAS

Post by KRAUZAS »

istrinkit prasau ,virsutine zinute ,dekui dzastinai uz pagalba :isveikata: :)
pratesimas :)robke &barbalai :) dekui uz pagaliuka ir padazyma ,visa zuvi sugaudziau, su butent siuo tesliumi :) ,dar ir kibimu turejau ,bet jis per storas 3/0 kabliukui :piktas: :)sestadienine didziaja irgi ,,paleidau,, :) ele ji silpnos sveikatos buvo :piktas: :) paleidau ,o ji zaraza aukstyn papais ir psio :cry: :) 10minuciu gaivinau, bet nepadejo ,prikabinau ant kukano ,sakau ,atsigaus tada ir atkabinsiu,bet ji taip ir neatsistojo i normalia padeti,labai gaila :cry: :)
019.JPG
3,6kg
023.JPG

Youtube
Attachments
026.JPG
Last edited by KRAUZAS on 14 May 2012, 19:17, edited 1 time in total.
bmw_fane

Post by bmw_fane »

siandien apturejau 15lt nuostoli :D atsisege segtukas ir lydekaite su visu vobliku dingo zolese, o ji buvau nusipirkus tik siandien :cry: na bet bala nemate, ryt nusipirksiu dar viena toki pat :) o taip tai: dvi krante, bei keturi emimai, taciau nerealizuoti :) viskas paleista toliau augt :)
Attachments
Nuotrauka0249.jpg
Nuotrauka0253.jpg
bmw_fane

Post by bmw_fane »

prudas prie virsuziglio ligonines, vaziavau paziuret ar yra dar karosiuku, bet nustebino mane, ne tik karosu, bet ir lynuku pritraukiau :D ten reikes is ryto nulekt ir giliau zvejot, gal kazkas didesnio pasigaus, o dabar tai prie pat kranto prie zoliu, kliovai viens po kito :)
Attachments
Nuotrauka0254.jpg
Nuotrauka0255.jpg
Nuotrauka0256.jpg
Egyda

Post by Egyda »

Dar keli epizodai iš mūsų savaitgalio žvejybos. :) 8-)

Youtube
DZY7

Post by DZY7 »

Sveiki :labas: Siandien buvau nulekes iki vieno tvenkinuko pagaudyti lydekaiciu. Visos buvo nevertos nusifotografuoti nes nedideles,o pagavau ju 10. Viena gal is visu buvo apie kg dar pora biski mazesniu ir kitos visai mazos. Visos gyvena toliau :) Viskas pagauta ant 3 nr sukres.
Wirtualus

Post by Wirtualus »

Vakar su naujuoju forumo nariu Amigo islekem i X bala pazvejoti. Vakaras pasitaike vejuotas su nedydele doze gaivinancio lietaus. Kadangi mano kolega atstovauja privaciam verslui tai zvejybos vietoje pasirode valandele veluodamas. Tuo metu pas mane vyko pasaru maišymas, platformos statymas, gerbuvio ikurimas... Pirmi keliolika metimu vietos paserimui ir pagaliau metimas su viltimi, kad kabliuko gale esanti gyvulines kilmes viliokli pagriebs koks nors zvynuotasis Abramis ar Blicca rusies atstovas, na blogiausiu atveju stambus Rutolus baltažvynis...Kadangi naudojom tik auksciausios klases augalines ir gyvulines kilmes prievilus (lietuviska slieka ir Bonduel kokuruzus) kibimu ilgai laukti neteko...Kaip Homeris S. puola Duff alu, taip Abramis puole musu pateiktus skanestus...Kibimai buvo dazni, nors dydziai neispudingi. Buvimas gamtoje, filosofiniai pamastymai apie Buti, pasvarstymai apie gyvybes egzistavima marse bei nedydele alaus invazija i tvirtus, vyriskus kunus privercia, nepastebimai prabegti laika...Ir tolyje girdyme, kaip laikrodis musa desimta duzy. Skubiai tvarkome vieta, dedames daiktus, sveriame zuvi bei su sypsena akyse ar lupose paleidinejame ja atgal...
Vakaras praleistas puikiai ir i savaitgalini penktadieni zengiame pailsejusia ir tvirta koja :Yess:
Aisteris

Post by Aisteris »

:labas: .....O ir pas mane siandien svente!!! Galu gale pagavau Arimaitini lydekina :yes: 55 centimetru.... :roll: Velai as cia atsidariau, na bet vistiek smagu...! Tokioje ilankoje uzsiinkaraves svaistau sau guminuka geltona juoda nugarike, o nepertoliausiai lieptelis ank kurio keli jaunuoliai gaudo kuojikes ir tarpusavyje diskutuoja: "geriau jau kuojikiu garantuotai prigaudyt, nei tu lydeku vaikytis ir nieko nepagauti"....ir ant zodziu, tik sabas man lydekins ir kirto....zaidziu, varginu atseit, lydekins galva purto virs vandens, nusipurtyt nori, purslus kelia....a juonuoliai pritile ir nusciuve...a man ka smagu...!!! :Yess:
Buvo ir dar kibimu, nukasta guminuko uodega, viena beveik numove nuo galvakablio...Ale jau apie 19.00 neriau ir sedau i zoles kokio lyno ar karoso, i pries kelias valandas pasertas zoliu "eketes". Zuvis zolese buvo aktyvi, vaiksciojo, zoles lingavo...bet deja raudonais sliekais ant kabliu nesidomejo :shock: :piktas: :x Keistoka, tiesiog salia pludziu, zoles juda is visu pusiu, bet jokie burbuliukai is dugno nekyla, vadinas dugno nerausia, pasaro needa ir ant slieku nepuola....o vaksciot po zoles vaiksto labai aktyviai.... :x
O jau uodu piktumas buvo...!!! :shock:
:geras:
umbro

Post by umbro »

2.4 paleidimas

Youtube

3.9 paleidimas

Youtube
Egyda

Post by Egyda »

:labas: Savaitgalį vėl su Krauzu buvom žvejyboj. Šį kartą kibo prasčiau negu praeitus savaitgalius. Šeštadienį Krauzas pagavo tris "silkes" ir vieną mėlyną starkį. Aš pagavau keturias "silkes", vieną mėlyną starkį ir pabaigoje nudžiugino "ūsuotasis" :shock: 8-) Sekmadienį sekėsi dar prasčiau.. Pagavau du starkius ir ešerį, vienas starkis buvo mėlynas, o kitas normalus (beveik 4kg), kuris buvo prarijęs puskilinę lydekaitę :shock: :D Visos žuvys sėkmingai gyvena, išskyrus vieną starkį ir ešerį. :) Štai keletas kadrų iš žvejybos:

Youtube
Attachments
005.JPG
006.JPG
Aisteris

Post by Aisteris »

:labas:
Siandien pagaliau ir lynu Arimuose pagavau, bet itariu geriau buciau lydekus gaudes.... :yes: Maziukus paleidau, fotkint nieko nefotkinau, dydziai neispudingi. Gal pakabinsiu ka kada, ka bus verta nufotkint...! :D
paklydelis

Post by paklydelis »

Buvau vakar ryte patikrint garliavos karosu...planas pasiseke gan neblogai,visi kibimai nuo dugno :)
Attachments
Nuotrauka0025.jpg
jordza

Post by jordza »

Buvau ten, kur buvo Umbro ... :geras:
ai nieko gero, tik kad atidariau dar viena dzerka ir padariau siu metu rekorda :D
neskaitant 5 silkiu, buvo ir 85cm ir 4,2kg :yes:
Attachments
IMG_1322.jpg
IMG_1332.jpg
jordza

Post by jordza »

.
Attachments
IMG_1329.jpg
arminasr8

Post by arminasr8 »

Manau cia naujas ismislas,kuo didesni deti ir pagausiu didesne :ateivis:
Naudoju iki 14cm masalus ir 15kg ir 8kg neatcisako.
KRAUZAS

Post by KRAUZAS »

savaitgalis anomalinis :x oras fantastinis, o zuvis visikai nekibo :( :) ,daug nepagavom ,bet po viena vistiek isprasem :) ,masalai egydos- savadarbiai ir barbalo ,is mano arsenalo,pats maziausiais :D 20cm 130-140g zuvu svoriai 6,2kg egydos ,o maniske lygtais didesne, vizualiai :) , bet 6kg :x :) atsisveikinu porai savaiciu, su lydekais :) ,bandysiu svedija su norvegija patikrinti ,ar dar liko ten zuvies :) nei zvyno visiems :) :labas: :)
Attachments
006.JPG
008.JPG
gedukas

Post by gedukas »

vakar su seima nuo kranto nutariau paspiningaut KM,ispuole valandele laisva per piet.koks 350-400g.
20120608441.jpg
ir aisku gyvena toliau :D http://www.youtube.com/watch?v=WGKFMwyEWyI&feature=plcp
Stopas

Post by Stopas »

Trumpa savaitgalio ataskaita.

turiu susirades idomia bala salia sodybos. Nedidelis, pelketas misko ezeriukas. Surasti nezinant be sansu, privaziavimas sunkus ir dar reikia prabristi kelio gabaliuka. Bet pirma karta nuvaziavus apsiziureti kazkaip uzkabino matomas veiksmas vandeny. Vietiniai pasakoja, kad kazkada ten beprotiskai kibo karosai ir lynai, bet pastaruoju metu uzsiveise plesriu zuvu ir karosiukai nebekimba. Vaizdas prie ezero tai patvirtina. Ant pelketu krantu irengta daug senu zuklavieciu is lentu ir padeklu, bet daugumoje tik viena kita pernykste siuksle. Gal ir apmazino lydekos smulkius karosus, bet gi stambieji tai niekur neturejo dingti. Pries kelias savaites tikrinau pirma karta. Kadangi turejau tik spininga, tai su juo ir pradejau zvalgyba. Per valanda viena nelegali lydekaite ir pora atsikabinusiu. Kita ryta atsiveziau daugiau amunicijos ir sedau su pludine. Per visa ryta nei grybstelejimo nemaciau. Pats ezeras verda. Girdisi kaip taskosi lydekos, matosi kaip zolese praeina nemaza balta zuvis.
Si savaitgali vel sedejau sodyboj ir is kazkur pasigavau persalima. Sekmadieni sukylo temperatura ir kadangi dirbti kazka jau noro nebeliko, kaliau paracetamolio, pasiemiau meskerei ir vel i pelke. Vidury dienos pasiemiau lengvesni spininga ir pradejau sukuoti nuo kranto. Saule pliekia, lydekos kazkur zolese taskosi ir kibti nenori. Maunu pacius maziausius tvisteriukus ir sukuoju. Ir kazkas susidomi. Letai traukiant atsiveja, timpteli ir nuplaukia salin su nemaza banga. Jomajo. Nepanasu i smulku eserio dauzima. Kad lydekaites i keliu cm guma nepataikytu taip pat nesitiki. Nu pagauna gi zmones ant mikromasalu ir raudziu, ir karsiu. Kazkokios taikios zuvis domisi. Kalu ant kranto dar paracetamolio ir dar atkakliau droziu. Uzsikabina keli eseriai kurie pasiunciami ten is kur ateje. Droziant zoles kartais vos uz keliu metru matau kaip guminukai pabaido kazkokias taikias zuvis is zoliu. Sios akivaizdziai jau ne delninio dydzio ir su graziais linguojanciu zoliu vaizdais deda i kojas. Yra ten blin tos zuvies. Kaip ja povelniu pagauti???? Pasistambinu masalus - pora lydeku vangiai smugiuoja, bet ar del temperaturos, ar del ne ten sutelkto demesio nepakertu. Pora metru pavelku ir atsipurto. Spjaunu i spininga ir maunu namo pludines meskeres.
Pakeliui prasuku pro parduotuve ir pasiemu kukuruzu skardine, bei ciobreliu arbatos. Prisikasu slieku ir kaip kazkokiam rusu filmuke rode iskvepinu sliekus ciobreliais. Ale tada karosai jiems atsispirti negali. Vaistai jau sunkiai temperatura musa. Paziuriu as i tuos ciobrelius ir trumpam sudvejoju gal man geriau juos paciam vartoti ir lovoj guleti. Bet sodyboj tik vienas draugas ir tas miega. Sveiko proto niekas neikrecia, pasimaisau jauko ir vel maunu prie vandens.
~ 19 val vakaro. Tik atvaziavus maloni staigmena. Nuo ciobreliu beveik visi sliekai padvese. Kai jega. Vienas kitas leisgyvis. Praskalauju tuos vargselius vandeny ir maunu ant kablio. Metu i atviresni plota iskart plude zemyn. Keli eseriai kurie suryja daug laiko krapstant kabliukus jiems is gerkles. Pasijaukinus eketese tarp zoliu, prasedziu beveik iki sutemu ir nei kibimo. Pludininkas is manes menkas. Masalui turiu tik kukuruzu su sliekais ir tie leisgyviai smirda ciobreliais. Gal jaukas ne tas, gal masalai, gal vieta. Nuostabia bala turiu. Pilna nekimbancios zuvies. Spininga palikau namie, kad durnu minciu nekiltu, tad tik ziuriu i nejudancia plude ir stebiu vakarini lydeku sau. Prie temperaturos aktyviai lenda kosulys ir sloga. Beveik sutemus metu viska, griztu i sodyba, islydziu uzsilikusi drauga, uzsimetu likusi paracetamoli ir varau pas tevus kur palikes visa savo seimyna. Vairavimas nakti tokios bukles menkas malonumas. Kita diena jau is lovos nepakylu bet matau, kad uz lango silta ir pliekia dulksna. Keikiu visus atsakingus uz orus ir pati ora (ne Vilmi).Kai zvejoju saule pliekia, kai tik sugalvoju pasigydyti ispuola puikus lydekinis oras. Pabandau pakalbinti zmona lekti i sodyba, bet ji pasiulo arba guliu lovoj ir maukiu arbatas su tabletem, arba priduoda i ligonine. Ligoniniu nemegstu. Klausau zmonos.
Antradieni jau panaseju i zmogu. Nuvaziuojam su seimyna i sodyba ir net issiprasau kelioms valandoms prie vandens. Kol zmona dairesi po batu parduotuves buvau spejes nusipirkti sauja mazu guminuku. Jei bala duoda eserius, tai juos ir imsim. Kotas mano per kietas. Eseriu kibimai vos juntami. Nepalyginsi su pries kelias dienas buvusiu smurtu. Aisku isvedu logiska teorija, kad puikus oras zuvims buvo vakar ir prisirijo visos padlos iki soties. Pazaidziu su eseriais kol atsibosta. Kimba vangiai. Isvaziuodamas pagalvoju, kad per kelias zukles is tos balos daug klausimu ir mazai atsakymu... Turi ten buti lynu ir karosu, tik kaip juos iskrapstyti. Ir turi tokiam gyvybes uzkampy buti rimtesniu eseriu ir grazesniu lydeku. Speju dar sugrisiu.... Matysim kas bus.
rickalr

Post by rickalr »

isbandziau echalota siandien,daugiau plaukiojau ir i ekrana ziurejau,nei zvejojau :D
jackfish

Post by jackfish »

Siandien po darbu su Dariuska vaziavom i KM mano naujojo Biomasterio testuoti :D Mojavom nuo kranto su galvom, kol palaikiau pirmaji starki. Tada Dariuska irgi prisijunge ir abu pagavom po starki. Per pora valandu as tik viena legalu, Dariuska du, is kuriu vienas 58cm 1.6kg. As daugiau vaikstinejau, tyrinejau, tad nelegalu maziau pagavau, nei kolega.
Rolandas

Post by Rolandas »

Laba vakara :labas: Atejo pagaliau svente ir i mano kiema. Pagaliau perkopiau 1.5 kg riba :) Taip jau isejo, kad pavyko su seimyna nuvaziuot prie ezero, kur kasmet renkames su kompanija per Jonines :Yess: Nors sikart nuvaziavom tik vienai nakciai, visgi radau laiko ir pazvejot. Vakar, pasiemes sunu isplaukiau ant vakarinio. Tikslas buvo pasisert vieta prie zoliu baltai zuviai ir tuo paciu pametyt spiningiuka kokia valandele :) Iskart uzsidejau nauja sukre ir su lightuku emiau metyt i visas puses. Keli metimai ir bac eseriokas sprindinis. Apsidziaugiau, mat sukre dirba. Dar keli metimai, dar vienas eseriokas. Nu galvoju super. Tada dar gal 5-tas metimas ir bac, kazkas rimtesnio...
Pagaliau ir Ecusimos frikcionas isbandytas po remonto (dar karta Aciu Rimosiui :isveikata: ) Sunui daviau meskere palaikyt,bet jis net nesuprato kas cia darosi, kol neiskeliau i pavirsiu zuvelioko :) o poto koks laimingas buvo :)
Na ir pagaliau pasiekiau nauja savo asmenini rekorda. Lygiai 70cm ir beveik 2,4 kg. :Yess: :Yess: :Yess:
Svarbiausia,laiku iskeliau su graibstu, nes pasimuisciusi valtyje nupjove pintuka :oops: visgi eseriokam pavadelio nestatau. :)

Dabar meginsiu gerint si savo rekorda :isveikata:
P1020179.JPG
P1020180.JPG
P.s. su balta zuvim ilgiau pasedejus galima butu prisigaudyt delniniu kuoju,raudziu, bet sveikatos nebuvo siandien tuo uzsiimti :oops:

Tai tiek :isveikata:
Stopas

Post by Stopas »

Stopas wrote: Speju dar sugrisiu.... Matysim kas bus.
Pratesimas.....
Ketvirtadieni maunam i sodyba ir iskart i ta pacia bala. Prisiskaites literaturos, prisiruoses jauku, pasiemes didesni masalu arsenala, issilengvines sistema vel bandysiu ieskoti karosu. Kevirtadieni apsiziuriu vietas, kelias uzjaukinu zirniais ir kukuruzais. Vsio...Rytoj austant imsim karosus.
Penktadienis 3 val ryto. Pila lietus. Joninesblia... Nesinori net is namu listi, bet mintys apie grazias geltonas keptuves vis tik privercia mautis lietpalti ir judeti prie vandens. 4 val jau vietoj. Dar pajaukinu ir.... Nieko. Taip valanda, dvi..... Po kazkiek laiko kibimas ir istraukiu sprindini eseriuka. Zjb... Pajaukinus kaip ir matosi kazkoks veiksmas. Speju mailius. Apie 9 ryto jau ima permirkti drabuziai, batai slapi. Laimei lietus baigiasi oras kazkiek pasitaiso. Silta, dvelkia dulksna,vejo nera. Viskas kaip is vadovelio, bet kibimo taip ir nepamatau. Jeigu ir yra ten karosu, tai speju jiems mano masalai gyliai, gyliai.... Apie pietus susirenku daiktus ir maunu namo.
Persirengiu sausais rubais, uzkandu ir maunu i karjera saudyti eseriu. Viena grazu isprasau. Dar pakabinu nelegalia silke. Nors sitos zuvys nesiceremonija. Vakare kaip ir gerkle skauda. Permirkimas daro savo. Kalu vakare arbatos su paracetamoliu. Pries atostogu maratona susirgti budu ne kazka.
Sestadienis. Vejas storminis. Kaip ir yra noro dar nuvaziuoti i karjera eseriu, bet... Iki pietu nusiteikineju moraliskai, kol imu spiningus ir vel pirmyn. Sinoptikai zada, kad antroj dienos pusej vejas dar sustipres, bet matomas vaizdas vercia abejoti. Kur dar tokiu metu laiku stipriau. Isprasau karjere dar viena poros simtu gramu eserioka. Vejas vis tik stipreja. Lengvus masalus nesa kaip plunksnas, tempia vala... Ne kazka. Pamastau, kad liunas miske ir ten vejas turetu buti mazesnis. Bet po fiasko su karosais nesinori net ziureti i ta puse. Apie 15 val vejas liepia susirinkti zaislus ir mauti arba namo, arba i liuna. Po pusvalandzio jau rusiuojuosi masalus ant liuno kranto. Zygiuoju i maziau vejuota gala ir tada prasideda...
Silkiu sou. Kitaip nepavadinsi. Kur ir ir ka bemesciau smugis po smugio. Per 3 val isprasau 13 nelegalkiu, pora kilograminiu kepsniuku + dar kazkiek atsipurto. Nei masalu stambinimas, nei taktikos keitimas nelegalkiu apetitui itakos neturi. Smugiai stiprus, zuvys kazkokios suzverejusios, priesinasi sokineja. Atemiau nekaltybbe gal kokiems 5 uzsigulejusiems masalams. Po poros dienu pavalo pagaliau mano kieme sente. Viena atsipurto stambesne. Padroziu ta pacia vieta 5 min bet antra karta neisprovokuoju. Po keliu valandu jau ima atsibosti o ir zmona baigia uzskambinti, kad keliauciau namo. Vis tik grizo tykejimas ta bala. Pasizadu atsitempti valti ir paziureti kur slepiasi didesnes lydekos.
Sekmadienio ryta dar nuvaziuoju porai valandu pasivaikscioti. Iskart maunu i ta vieta kur vakar kazkas didesnio atsipurte. Droziu gal 20 min, kol bac... Stabdis cypteli, neskubedamas traukiuosi zuvi artyn, si priesinasi smarkiau nei bet kuri iki siol pagauta mano lydeka. Bet isvilkus i kranta nieko ypatingo. Kazkas apie pusantro kilogramo. Dar paaukleju pora nelegalkiu ir metu sita reikala. Ant kranto sutinku pora pludininku. Atvaziavo i ta pelke net is Ukmerges. Apie valanda pabando laime, bet karosu ne zenklo. Persimetam keliais zodziais ir issiskirstom.
Speju uzniestes man dar pabandyti karosus pagauti. Gal link rugpjucio menesio keptuves panores kibti... Bet kol kas i ta bala tik su spiningu rankoj. Po paskutiniu maudyniu mano telefonas nebenori fotografuoti. Bet radau pries tai darytas to liuno nuotraukas.
DSCF7832.jpg
DSCF7833.jpg
Nuo ketvirtadienio laukia keturios dienos Zarasu raj. ant Luodzio kranto. Ieskosiu karsiu, eseriu ir zinoma lydeku. Matysim kaip ten bus.
minBOAT

Post by minBOAT »

Ant Atmatos stojome sekmadienio ryte 4 val. Vandens maršrutas: žiotys- 1,5 km aukštyn-atgal. Taip drožėme iki 7 val vakaro. Nuo ryto bangavo stiprokai, tik apie 16 val. aprimo. O šiaip dreifas prieš srovę dažniausiai buvo geras. Aišku gaudėm ešerius ant guminukų. Smagiai kapojo, tik pakankamai retai. Per tris surinkome apie 70-80 žuvyčių. Jos 25-30 cm. Dar pasikabino 4 lydekos, tiesa iki kg. Saulė sudegino veidukus, buvom ir esam panašūs į indėnus :D
Veiksmas vyko zodiake su 20 ag.
Tokios naujienos :Yess:
rickalr

Post by rickalr »

ka tik nuo neries,vakar vakare 1 karsi 1,200gr,kolega 3 ziobriukus,kitas nakti 1 karsi ir dar 2 sedejo tai ryte po 1 karsi paeme,o as ta vieninteli pagavau vakare 18 val. ir iki ryto 6 nieko daugiau :piktas: sugalvojo namo kolegos per pati rytini kibima :piktas: nes pavargo nuo :isveikata: :D teko vezt ir atgal jau nevaziavau,gal vakare dar pabandysiu :x dabar reikia eiti pailseti :yes:
Vienišius

Post by Vienišius »

Vakar patikrinau vietines reiksmes bala.Pasirase tik sitas.
Attachments
018.jpg
KRAUZAS

Post by KRAUZAS »

savaitgali bandem pagaut starki,bet jis galvojo kitaip ir nekibo :) viena apie kilograma pagavau ir 2 vietnamieciai :) egyda ant savadarbio voblerio lydekiuka pagavo, atradau kaip tik pries vasarini meeta ,sapalini vobleri :D ,foto tiems kas bijo dideliu masalu :)
Attachments
014.JPG
Supernatural

Post by Supernatural »

Šiandien buvau Gudeliuose. Gudeliuose buvo visai neblogai. Vakare Gudeliuose buvo škvalas. Blogas. Labai. Per skubėjimą nulaužiau mikrinio spiningėlio viršūnėlę :cry:. Dabar bus makrinis.
KRAUZAS

Post by KRAUZAS »

ir mes su egyda buvom, atvaziavom ant 15val. :oops: :D sakom -ant vakarinio :) bet skvalas sumaise visas musu kortas :piktas: :) ,pabegom :oops: :) laimikiuose po viena nelegalke :oops: egyda dar 3mikro eseriukus pagavo ,didysis tilpo i degtuku dezute :) vakar irgi ne kas, ant vakaro pagavau 5 eserius grazius, o per siena pora nelegalkiu :x :) egyda 3+1gerokai virs kg.ryt rytini tikrinsim :)
Gedcka

Post by Gedcka »

07-14, vieną balą reikėjo aplankyt ir pasimt kai ką nuo balandžio mėnesio likusio..Kai radau, tikėjausi kažko panašaus. 3mėn. vandenį buvo. Kabliai išrūdiję, žiedeliai dar ne taip, o viela sveika nė kiek nesugedus. Su impregnavimu matosi kas buvo. Apačioj blogai susigėrė, o viršui gerai :x .
Vėliau dar plūdine pabandžiau ką sugaut, tai va tokių raudžių desietką :Yess:
Attachments
2012-07-14 19.03.04.jpg
2012-07-15 12.35.59.jpg
Rolandas

Post by Rolandas »

Sveiki. Siandien buvau sodyboj, kadangi salia Arinas, tai kaip ne pazvejosiu :) Draugelis is Vilniaus atvare ir 4.45 jau buvom ant vandens. Kibimu kaip pavasari po nersto, bet kas is to, kai kimba tik saudykles po 35-40 cm. Dirbo isskirtinai baltas su melyna nugara guminukas ir rapalinis minnow spoonas. Ant gumos pagavau berots 7 saudykles,kurias iskart paleidau,draugelis 3. Na o lelijynuose rapaliniai suveike,tai parsiveziau namo viena 47 ir viena 55 cm... tai tiek :)
Locked