Buvau ten, žvejojau tą. 2011-uju metų sezonas.

KRAUZAS

Re: Buvau ten, žvejojau tą. 2011-uju metų sezonas.

Post by KRAUZAS »

siandiena bandem zeimeli ,kibimu nedaug ,nenori jerko maza lydeka, gal bendrai kokia 15 ir pagavom(egyda daugiau) bet tik 4 tilpo i legalumo ribas ,didziausia(mano :) ) 2,4kg ant barbalinio.jerko rite sumaisiau su mesmale :oops: :piktas: :D tai zvejojau tik su vienu kotu- lengvu castu ,gerai dar kad ta buvau pasiemes :oops: :)
karsis

Post by karsis »

Nors siandien kaune ir prastas oras, bet arvydelis , puikiai jama zuvi su pludine :Yess: :Yess: :Yess: pagavo 4 karsius , nemazu sapalu , mekniu ... didziausias 2 kg 80 gr :Yess: :Yess: :Yess: :Yess:
P1070242.JPG
P1070243.JPG
P1070244.JPG
P1070245.JPG
Atrado vyriukas viena naujove :Yess: :Yess: :Yess: :Yess:
P.S jis dar vis gaudo toliau , nors slapes kaip visciukas
savas

Post by savas »

sekmadieni Šesupej prie pilviskiu eseriokas nedidelis ir trys karsiokai,vienas ju svere 1400g,ant dugnines apie 16 valanda.
skwazi

Post by skwazi »

Siandien as, mixas ir greitiz vakare aplankem pasvinio ezeriuka. Gaudem pludinem. Pradzioj aktyviai kibo nedickos raudes. Mixas ikabino ir net i akis paziurejo graziam karosui, bet karosas i kranta lipt atsisake, o as istraukiau padoru karsioka (is paziuros koks 0.5 kg). Vakarop raudes pakeite kuojos, kurios kibo labai atsargiai ir sunkiai sekesi pakirst.
Gedcka

Post by Gedcka »

Šiandien vienoj užtvankoj 7 puskaršiai, ir keli geri ešeriai. Būtų buvę ir dar geriau jei ne tas lietus su perkūnija ...
Liveris

Post by Liveris »

Na ka siandien susirasau Norbertu, suzinau zinia, kad kurtuvenuose kimba karpiai, vadinas yra svieziai uzleista durniuku. 12.30 as jau kely.
Persimetu keliais zodziais su budinciaja, einu ieskot vietos. O ten visus kolchozas.
CIMG7729_.JPG
CIMG7730_.JPG
Uzsiimu nelabai vykusia vieta. Nieko galvoju kibs ir cia. Per 2 val keli timptelejimai ir tiek. Traukiu plude. PO 15min, pludes nera. Dar po keliu akimirku 400g karpiukas sietelyje.
Dar 2 val be kibimo. Aplinkui tai viena kita pasigauna.
Pereinu i kita pruda. Metu plude, po 20 min ji dingsta. Valo gale kazkas rimto. Dasitempiu iki nendriu, tas i nendres ir kova baigiasi, nupjautas pavadelis.
Nieko metam plude vel. Salia kelios dugnes sudirba. Krante 2 karpiukai. Keiciam kita plude, po kiek laiko dar vienas karpiukas krante.
CIMG7737_.JPG
Dienos dickis 2.42 kg.
4 karpiu svoriai.
CIMG7734_.JPG
Jau pakuojantis ant dugnines pasiraso dar vienas 1.53 kg.
Manau zukle vikus 5 karpiokai ~8 kg svorio.
CIMG7735_.JPG
KRAUZAS

Post by KRAUZAS »

siandiena siauliovke ant velkes :oops: :) 2 neuzaugos starkiukai ,su guma kiek metem tik 4kibimai ir tie labai silpni ir greiciausia mazu lydekaiciu :)
Supernatural

Post by Supernatural »

Mikromasalai yra gerai.
skwazi

Post by skwazi »

Kadangi vakar mixui kompanijos nebepalaikiau, tai syryt nutariau prisimint bitaicius.

Ryte vaziavimo salygos nepavydetimos. Rukas. Matomumas tik keletas metru. Atvarau i vieta - matomumas toks pat, bet panasu kad rukas sklaidosi, bent jau plude matysiu.
Sedu ant uztvankos salia nuleidimo krioklio, triuksmas gan didelis, pasiseriu, uzmetu, laukiu ... laukiu ...... laukiu ............ Pradedu visokias masalu kombinacijas. Dirba tik uzdejus 1 dzika, kimba permatomi plakiai. Vis dar sedziu ir laukiu, maz kas nors truputuka didesnio. Galiausiai uztvakos krioklio gaudesys ir absoliuti nekiba ima virsu, susipakuoju ir suku i kita vieta toj pacioj baloj.
Apie kokia 7 val usziimi kokiu 3m plocio maudykla. Jei nekibs, bent jau ausyse krioklys nebeus. Pradzioj bandau surast dugna, ant kablio likes tik labai mazas slieko galiukas, metu - plude guli, traukiu viska krantan kad gyli mazint - o ten pasirodo jau kabo padori kuoja. Antru metimu tas pats. Likau suzavetas. Nugrandau slieko likuti, kad bent dugna rasciau :) Susireguliuoju sistemele, sumetu pasara ir prasideda fizinis darbas. Meti - trauki. Griebia besileidzianti kukuruza, paguldzius ant dugno nebelabai ima. Zodziu visos kuojos ant pravodkes ejo :) Apie 10 val darbas atsibosta ir pradedu maut po 2-3 kukuruzus ant kablio, laimikiai akivaizdziai pastambeja. Artejant vidurdieniui skiaurej beveik 5 kg, bet i ja patekdavo gal tik kas antras zuveliokas praejes ilgio cenza. Kaip ir uztenka, pradedu pakuotis, lieka tik meskere ant kranto ir kukuruzai, bet kibimas tebesitesia. Visgi sukandes dantis prisiverciu isardyt matcha ir isest i masina.
Gavosi visiskai netiketas kibadienis.
Aisteris

Post by Aisteris »

Na va ir as dar temstant minu i ezeriuka. Kaip Skwazis vakar pasakojo, tai lygiai toks pat rukas svintant, jokio vejuko, gaivu , grazu...!!! :Yess: Paukstieliai pypauj, melduose kazkas teskenas :yes: Pradedu zvejot, kelis metrus nuo kranto pasibrides zolese - tyku , ramu...jau ir saule lenda, ale pludes ne krust :( Atsibosta stypsot prie meskerykociu, brendu i kranta, issiimu is kuprines skardine Engelmano, atsisuku i ezera.....vienos pludes neber...metu skardine ir puolu traukt. Kur ten, pozna batia....ciut islupu tuscia imaizgyta kabli is zoliu kruvos.... :piktas: Uzsimetu is naujo, nesitraukiu nuo meskeriu....ale rupi ta nudrebta skardine alaus.... :oops: sliukinu atbuls link skardines, atsikemsu nenuleisdamas akiu nuo pludziu....ir opa uzlingavo viena ir vaziuoja i sona, pakirtimas ir vienas lynukas isteskentas per zoles i kranta! Jau smagu...! :Yess: Pasigroziu rasotoje zoleje blizganciu lynu, godziai ir ramiai alaus patraukiu... :isveikata: Zvejoju toliau, aluti begurksnodamas ir po kokios valandos sulaukiu kibimo ant antros meskeres...oho...jau geresnis, ir i kaire ir i desine pavarinejo besimaldams po zoles, ale isteskenu vistiek i kranta!!! :plojam: Spoksau i grazu lyna laimingas ir isisiepes... :D Ir deja daugiau kibimu nebebuvo, saule uzkilo, uzkaitino mano plike, karsta pasidare... :) Laikas gryzti namolio. Issitraukiu tinkliuka, suguldau zoleje lynus, nufotkinu.... Bet va prasiknisau visa valanda ir niekaip tu fotkiu "neistraukiu" is telefo, nes nesenai isidejau papildoma atminties kortele ir nemoku is jos "atimti" nufotkintus lynus :piktas: Ir kodel tos fotkes i ta kortele pasitalpino, o ne kaip visada i telefo kortele? Rodo kad yra fotkes, simbolis kazkoks rodomas vietoj lyno..... :x Va maniau parodysiu, pasigirsiu...ir se tau...... :cry:
Algimantas

Post by Algimantas »

Vakar 9val. išlipom iš kelto, o 12val. jau žvejojome. Oras tik is pradziu buvo palankus žvejybai, veliau užkepino saulute tad bandeme ivairius masalus vienu žodziu daug ekspirementavome. Laikas praleistas puikiai, tik saulute per daug pamylejo, nes vakare kai kurias kuno dalis teko tept kremu. Lietuvoje pirkta lietuviska artributika lydeku neatbaide, kaip visada žmonai sekesi geriau, mano pasiteisinimas tik tai jog man teko irkluot. Keletas šios žvejybos nuotrauku. Visos žuvys laimingos plaukioja toliau.
Algimantas

Post by Algimantas »

Vakar didžiaja dienos dali skyreme žvejybines irangos tvarkymui, valu pervyniojimui, ričiu tepimui ir t.t. Pasižiurejome oru prognoze, kuri nuteike optimistiškai. Net be žadintuvo keliame 4val. Puodelis juodos kavos nuotaikai pakelti ir judame i žvejyba. Prieplaukoje vyksta veiksmas, tas pakelia nuotaika, kol aš ruošiu valti žmona nenukenčia ir traukia savo spinigeli ir po keletos metimu pagauna lydekos anuka. Pajudame i numatyta žvejybos vieta, rukas po truputi krenta i vandeni, apmetome ir be echoloto gerai žinomas vietas, deja nieko. Keičiame kursa ir plaukiame i seniai nusiziureta ylanka. Ten truputi pamečius , norime truputi paplaukt toliau, variklis užsiveda kaip laikrodis, tik labai nustembu, kai ijungus pavara valtis stovi vietoje, bandau jungt atbulini begi, tas pats, viskas aišku, teks irkluot irklais. Tuo musu bedos nesibaige, nuo intensyvaus irklavimo išlužta irklo laikiklis ir dar pradeda lynoti. Skubu irkluot su pusantro irklo, o lietus vis stipreja, žmona nori iamžint musu vargus, deja, nes išsikrove fotiko baterija. Per pusantros val. pasiekiame tokius kaip niekad brangius krantus, permirke, bet nesušale. Taip nesekmingai baigesi musu žvejyba. Dabar aprašant savo ispudžius už lango vel saulute šypsosi, lyg ir i žvejyba kviečia, bet reikia varikli bandyt ardyt, žiuret kas gi nutiko. Keletas nuotrauku iš šios nevykusios žvejybos.
Norbertas

Post by Norbertas »

penktadieni su darugeliu nuo 4val ryto isplaukeme su sena medine valtimi i Pasvinio ez., zvejybai trugde du dalykai - i sena valti besisunkentis vanduo kuri kas 15min teko issemineti ir kartu su mumis praktiskai isplauke ten stovyklaujantys skautai su katamaranu, jie kele baisu triuksma kas neleido megautis gamtos idile.
zvejojome spiningais, draugas isskiritinai tik guminukais, nieko kito ir neturejo, o as bandziau viska is eiles ir bingo - sena dar nuo vaikystes blizge "jurate" uzgrojo kaip negalejai ir tiketis...kas treciu metimu beveik tai eserys griebdavo tai kokia nelegali lydekaite...apturejau ir ispudinga kibima gaila kad nepavyko issitraukti, o eserys buvo tikrai didelis - taigi zvejyba ir nuomone apie ezeriuka tikrai ispudingi!
KRAUZAS

Post by KRAUZAS »

savaitgali praleidau su irklu tai zvejybos nelabai ir buvo ,tik vakare ir ryte pora valandu,gaudziau museline, auksliu :oops: :D ir sapaliuku pagavau :oops: :) egyda su spinu rimciau pora eseriuku ,lydekiuka ,sapaliku,auksliu,dar kazkokia balta zuvis buvo pakibus sako arba salatis arba ziobris ,tai tiek savaitgalio :)
karsis

Post by karsis »

sestadieni , nery meginom sama jamt , deja tusciai , nebuvo ne kibimo... pries sutema sumasciau plude patampyt :) tai ant zirniuko si meknike , ir keletas sapaliuku ... visi gyvena toliau :labas:
P1070247.JPG
umbro

Post by umbro »

buvau isplaukes i Panevezio marias vel bandyt pirmaji starki pagaut,
bet deje, ner laimes man ant ju,
tiek kartu atidrozta, jau ir vilti baigiu prarast ji pagaut :(
Wirtualus

Post by Wirtualus »

Vakar su Remigijumi linksminomės vienoje X vietoje, pavadinkime ja Siauliu jura :) Tai finale labai neblogas rezultatas: bendro kiekio apie 7kg, 89 procentai karsiu ir 11 procentu kitos rybynos :Yess: Iki leistino dienos sugavimo normos man pritruko 300 g. taip kad chebryte feederis valdo :Yess: :Yess: :Yess:
Aika

Post by Aika »

Vakar ant Gruzlio molo po darbu buvo praleista trejeta valandu su dugnine. Delniniai plakiai ir alkanos mazytes kuojos puole ;) daug tusciu kirtimu, keleta su rankomis uz valo timptelejus uzkirsti teko, bekabinant "bezdione". Smagus jausmas, kai vala laikai rankoje, o is kito galo dauzo per pirstus :)
Algimantas

Post by Algimantas »

Taip jau išejo, kad šendien iki piet baigem darbus, o kadangi visa žvejybine yranga visada automobilyje, tai žmonos pageidavimu nutarem pažvejot. Oras, kol dirbom buvo palankus žvejybai, bet vos pradejus žvejot, debesys išsisklaide, pašviete saule, tad ir laimikiai ne per didžiausi. Keletas foto.
KRAUZAS

Post by KRAUZAS »

buvom su barbalu nemune ,bandem viska gaudyt :) tai nieko gero ir nepagavom :oops: :) starkiukai mazi ,lydekiukai irgi :x :) samai - tylejo :D ora pataikem keista :x atvaziavom- silta ,vakare -atsale ,kita ryta pradejo lyti ir taip iki vakaro :piktas: :) o vakar oras jau buvo pamanomas ,zuvis matyt dabar atostogauja ,nes pavirsiuje karsiu pilna, o smurto ner ,reisk ilsisi,donkininkai irgi mates ,kad liudi :)
rimosius

Post by rimosius »

Sestacieni nuo pietu iki sutemos prasedejau valtyje, balta zuvi viliodamas, pasaro sunaudojau daugiau puse kibiro ir sugavau 14 kuojyciu :( , zodziu nei ant dzerko, nei ant dziko Stirniu ezere nesugebu pagaut :cry:, pradedu patiket, kad intensyvus gaudymas tinklais, gali nustekent netgi toki ezera :x
Attachments
Tai mano ,,vertikalaus,, gaydymo fyderiai
Tai mano ,,vertikalaus,, gaydymo fyderiai
Pagaliau pasidariau variklio valdyma nuo vidurinio suolo
Pagaliau pasidariau variklio valdyma nuo vidurinio suolo
Sekmadieni mazojo seimos nario teko gerokai paieskoti
Sekmadieni mazojo seimos nario teko gerokai paieskoti
Sky'us

Post by Sky'us »

Vakar nuo 5 ryto Siauliofkej karsiuku pagaudziau ant feederiuko, didziausias apie 800g. Tai 3h begyje apie 2,5kg pririnkau, delninius iskart paleisdavau smagesnius i krepsiuka :)
edmukas

Post by edmukas »

buvom savaitgali prie Kalviu ezero
Atvaizd003.jpg
Atvaizd002.jpg
Atvaizd005.jpg
Algimantas

Post by Algimantas »

Eilini karta po darbo tiesiai i žvejyba, pradžia buvo daug žadanti, nes buvau pasikirtes kažka ispudingo, bet po poros min. varginimo, nesuprntu kaip bet lydeka sugebejo nukast vala virš pavadelio tad netekau pačio geriauso Krauzo dovanoto voblerio. Nesitikejau ka nors tokio pagaut, tad pavadelis buvo 15cm. dabar visada desiu min. 30cm. Tolimesne žvejyba vyko visai be pavadelio, nes tingejau irkluot iki kranto, per žiopluma dežute su pavadeliais liko automobilyje. Nors ir nieko ispudingo nepagavome, bet žvejyba skaitau vykusia. Keletas foto.
Attachments
005.JPG
008.JPG
012.JPG
017.JPG
025.JPG
030.JPG
033.JPG
Gediminas

Post by Gediminas »

Šįryt mačiau nuostabiai gražiai bundančia gamtą, bet prieš atvykstant i galutinį tašką, sutikau zuikį kuris vos napapuolė po ratais, ežį bebaigiantį typenti per kelią, galutiniam taške išsipakavus ir išplaukus sutikau bebrą, kuris suprato, kad ne ta svorio kategorija ir dėjo niurką, apie 10h mačiau stirną bešoliuojančią per pasėlių lauką, o rezultatas čia :) visi kas nebuvo smarkiai sužaloti trišakių paleisti, kiti kuriem ne taip pasisekė pasiekė krantą.
Attachments
20110720.jpg
Gediminas

Post by Gediminas »

Šį rytą, bebras, kad nereiktų su manim prasilenkinėti praplaukė ankščiau kol dar valtį pučiaus :D bet paskui vistiek susitikom, bet ten turbūt jau buvo kitas, netyčią išnėręs per pusmetrį nuo mano valties garsiai pliaukštelėjo, ir išnėrė lelijynuose.
apturėjau 6 lydekos kibimus, 4 realizuoti, pirmas buvo ant mikro jam besileidžiant, o antras mikra bekeliant iš vandens :D
buvo dar vienas ešerio kibimas. ir 10:30 žvejyba buvo baigta nes užkepino kaip reikiant.
Attachments
Rytinis saulėtekis
Rytinis saulėtekis
Pirmas laimikis pagautas 48cm
Pirmas laimikis pagautas 48cm
Be abejo ir paleistas.
Be abejo ir paleistas.
Antrasis :D ekspertam klausimas čia kelių metų lydekiukas yra?
Antrasis :D ekspertam klausimas čia kelių metų lydekiukas yra?
Keliauja į savo stichiją
Keliauja į savo stichiją
Trečioji, pagauta ant velkės, sugalvojau praplaukti pasižiūrėti kas pasikeitę nuo praeito apsilankymo tai kodėl neužmetūs vobleriuko ir nepatampius paskui save, 44-45 cm fokeje biški susilenkus trumpesnė atrodo, ir ketvirtoji tiap pat ant velkės tačiau partraukus 50m prie valties ir jau besiruošiant keltį i foto studiją nusipurtė :) ( sutrumpino procedūrą) buvo kaip ir trečioji apie 44-45cm.
Trečioji, pagauta ant velkės, sugalvojau praplaukti pasižiūrėti kas pasikeitę nuo praeito apsilankymo tai kodėl neužmetūs vobleriuko ir nepatampius paskui save, 44-45 cm fokeje biški susilenkus trumpesnė atrodo, ir ketvirtoji tiap pat ant velkės tačiau partraukus 50m prie valties ir jau besiruošiant keltį i foto studiją nusipurtė :) ( sutrumpino procedūrą) buvo kaip ir trečioji apie 44-45cm.
Visos žuvys gyvena toliau :)
Visos žuvys gyvena toliau :)
Supernatural

Post by Supernatural »

Šiąnakt grįžau kominis apie 2 valandą iš "Kišenės". Pusę penkių keltis į žvejybą. :bloga:
Manau, buvo verta. :)
Attachments
P7230159.JPG
jackfish

Post by jackfish »

Buvom su Dariuska iki Nemuno uzsuke auksciau Alytaus. Deja, kibimas siaip sau. Pas mane trys eseriai ir trys lydekos, is kuriu tik viena bus perzengus kilogramo dydi, bei vienas salatis, nevertas demesio (apie 50-tukas), o Dariuska pagavo savo pirmaja ubago lasisa - 63 cm :plojam: bei lydekiukas, sapalaliukas ir eserys.
Attachments
_MG_8301.JPG
Gediminas

Post by Gediminas »

buvau išlėkęs parelaksinti, lydekų nemačiau, bet ešerių pasitaikė, keletas buvo priglausta. Kiti gyvena toliau :)
Attachments
20110725012.jpg
Liveris

Post by Liveris »

Na pries savaites poilsi biskeli pasedejom su tevuku ;)
Atvaizd0168_.jpg
Atvaizd0169_.jpg
Svoriai nuo 100g iki 1,5 kg.
Is 10 sugautu 5 plaukioja kitoj kudroj paūgėt :)
Locked