Buvau ten, žvejojau tą. 2011-uju metų sezonas.

Rolandas

Re: Buvau ten, žvejojau tą. 2011-uju metų sezonas.

Post by Rolandas »

Sveiki. Buvau ir siandien. Nieko ypatingo, bet grizau netusciai. Viena lydekaite 48cm ir pora eserioku. Vienas is ju beveik 30 cm. Pora valandu teko vargt su salanciais ziedeliais,nes tam nebuvau pasiruoses. Tai tiek. :isveikata:
rickalr

Post by rickalr »

kaip baltas zmogus zvejot isvaziavau 13 val.ir gaudziau nuo 14 iki 18val. pagaliau 4 kartas rudeni nemelavo :Yess: 2 lydekaites, viena 48 cm.kita 61 cm. 1,6kg.
Algimantas

Post by Algimantas »

Šendien po piet turejau truputi laisvo laiko, tai bandžiau žvejot su pludine meškere, kažkaip senei jos nelaikiau rankose, štai dvieju valandu žvejybos laimikiai, ka čia laimikiai, monstrai :D
Attachments
004.JPG
006.JPG
Aurimas

Post by Aurimas »

Teko šiandien ryte aplankyt Kauno marias ir pamėgint sugaut rudeninį šalvį. Įspūdžių itin daug, bet apie viską trumpai: atvažiavau maždaug 7:15, tačiau prie kranto buvau jau ne pirmas, smulkmės paviršiuje pamyti tikrai daug, bet šalvių išėjimų nelabai. Dedu pjautinę ir pradedu "drožt" po truputį judėdamas krantu, ir po pusvalandžio paturiu pirmą smūgį, bet nebuvau pasiruošęs jam, tai net ritės rankenėlę iš rankos išmušė. Na tik apsidžiaugu, kad yra judesio ir po truputį vėl judu tolyn, ilgai laukt netenka ir dar prieš pasirodant saulei dar vienas smūgis, gerokai stipresnis. Žuvis taip stipriai priešinasi, kad net nebandau traukt į save, ritės stabdis smarkiai prisuktas ir beabejo paturėjus monstrą apie pusę minutės jis atsikabina :cry: . Keikiuosi balsu ir nesuprantu, kodėl tas ruduo toks užkeiktas, kad negaliu normalesnės žuvies ištraukt. Visas piktas ant saves ir žuvies mėtau toliau, bet pateka saulė ir pasak vietinių šalvistų neverta bandyt, bet aš užsidedu pasunkintą mepsą ir eidamas atgal tikiuosi bent kokį ešerį dar įkabint na ir apie 9val vėl turių smūgį, vėl jaučiu žuvis kaip reikiant, stabdis jau atleistas, ritė žviegia kaip reikiant, apie patraukimą link savęs vėl neturiu jkokių minčių, bet po smūgių lavinos vėl traukiu laisvą valą :piktas: , ištraukiu tą mepsą ir žiūriu iš trijų tik vienas trišakio kablys belikes, kiti nulužę :cry: . Dar pamėtau valandėlę tuščiai ir važiuoju namo tikėdamasis, kad pavyks į krantą išvilkt tą monstrą per šešis likusius atostogų rytus :)
umbro

Post by umbro »

Baltijos jura 2011,
1:30 min, jau laukiam kieme autobusiuko :yes:
Attachments
SL370002.JPG
SL370005.JPG
pasiruosimas pries isplaukiant
pasiruosimas pries isplaukiant
7 ryto pajudam link juros
7 ryto pajudam link juros
plaukiam i pirma sustojima, 25 km nuo kranto, nors ir visiems laivams duodam po biskiuka pro sona, kelione truputi uztruko.
plaukiam i pirma sustojima, 25 km nuo kranto, nors ir visiems laivams duodam po biskiuka pro sona, kelione truputi uztruko.
tik sustojus pirmoje vietoje, tevukas is kart pagauna menke. Po to dar viena ikerta, ant pavirsiaus atsikabina, po to dar viena ir vel truputi pakelus - atsikabina :(
tik sustojus pirmoje vietoje, tevukas is kart pagauna menke. Po to dar viena ikerta, ant pavirsiaus atsikabina, po to dar viena ir vel truputi pakelus - atsikabina :(
na ir prasidejo :)
na ir prasidejo :)
SL370029.JPG
tevuks ir neatsilieka :)
tevuks ir neatsilieka :)
kiekvienas meta i savo dezute, kad nesusimaisytu kur kieno menke :)
kiekvienas meta i savo dezute, kad nesusimaisytu kur kieno menke :)
bmw_fane

Post by bmw_fane »

buvau siandein naujam tvenkinukyje, tai trys lydekos 40,43,41 :) dvi is ju buvo pririjusios, issipute guziai, ot abzoros :) nuo siol visada matuosiu metru, nes is akies buciau pasakius kad legalios ir pasiemus buciau, bet metras kisenej buvo tai pamatavau, ju laime kad taip padariau :D zodziu visas paleidau, buvo smagu :D kibimai prasidejo apie 13val, pries tai nieko, atvaziavau dar su salna ant zoles :) telefas issikrovinejo, neleido fotkint :(
Aurimas

Post by Aurimas »

Po itin nesėkmingo pirmadienio ir tuščios vakarykštės dienos, šiandien dar tamsoj aš jau prie Kauno marių. Vieta nauja, šalia manęs mėto dar du žvejai, na galvoju tikrai bent jau teks pamatyt kaip tas šalvis atrodo, nors po valandos tuščio mėtymo pradėjo atrodyt ir kitaip, bet kaip tik tada kibimas.... ir beabejo tuščias :D . Jau net nebepykstu, o širdyje juokiuosi ir galvoju kiek dar tokių bus. Šalimais žvejai patraukė ant lydekų kažkur į šoną, o aš pamaniau irgi reiktų paėėt į šoną ir tik nuėjus 20m smūgis. Aš baisingai bijodamas, kad nenutruktų po truputį traukiu jį krantan. Po kelių minučių pagaliau išvelku krantan 58cm, 1,9kg šalvį - taigi siela nuraminta :D
jackfish

Post by jackfish »

Siandien su Dariuska po viena salatuka. Be situ jam dar du pabego, o man vienas kibimas buvo. Siandien tolygus traukimas laimejo pries lengva tvicinga :( :D
Attachments
_MG_8818.JPG
karsis

Post by karsis »

Buvau aplankyt arvydelio su arturu , gaudanciu prie aleksoto tilto ... kibimas geras , jama neblogai ziobriai , karsiai , kuojos... Kvieciu jau nereik , pagaliau jama ant matylio ... ir pats nugvelbes is arvydelio Matchuka , pagavau 5 zuvis :Yess: :Yess:
keletas foto
P1070978.JPG
P1070982.JPG
P1070984.JPG
P1070981.JPG
P1070985.JPG
P1070988.JPG
P1070963.JPG
P1070987.JPG
P1070973.JPG
P1070983.JPG
trumpai tariant veiksmas jau prasidejo :) :isveikata: :plojam: :Yess: papuola retkarciais net labai stambiu ziobriu :Yess: :Yess:
metaliukas

Post by metaliukas »

siandien lekiau i X gariunu bala :D ryte dar saltoka tai biskeli valteleje pasigailejau , kad neapsirengiau silciau, taciau idienojus tapo kiek geriau. rezultate dvi lydekos kurios abi keliavo namo. ka veliau padariau ir as :)
2011-10-28 09.54.48.jpg
2011-10-28 12.26.05.jpg
2011-10-28 13.18.56.jpg
Supernatural

Post by Supernatural »

Vakar Gudeliuose nė kibimo, šiandien 1 legali. :mda:
triubica

Post by triubica »

Su tevuku 9h sedam i automobili ir lekiam i viena nedidele bala. NUvaziavus pasitinka grazus oras ir ezeriokas graziai atrode. ka susidedam daiktus i valciuke ir plaukiam tikedamiese lydeku. Mosikuojam spinais valanda, dvi, tris a ne barskt taip iki 13h tada jau musu nervai neatlaike susikraunam daiktus ir pirmyn i kita ezerioka kiek didesni. Isileidziam valti ir pradedam atakuot lydekas, po geros valandziukes pirmas kibimas tevukui ir 1.1kg lydziokas valtyje labai grazaus margumo ir visa geltona. Galvojam pagavliau kazka sudominom, nors kiek smagiau. Plaukiam toliau ten tevukas kerta eserioka nedideli. Man nieko keiciu masalus ir nekazin kas jau buvo like kuriu nebandziau. Uzdreifuojam ant vieno sekliaus na ir tada isaunu as metimas barsk smugis ir 1kg lydekiokas valtyje, 10 min praeina barks tikrai stiprus smugis, taciau nepasikerta nu gaila bet... Tada tevukas kerta dar viena kilogramine, dar po kiek laiko vel man smugis ir kilogramine lydekaite pasivarciusi atsikabina, na nervas ima kazkiek visgi antra is eiles atsikabino. daugiau kibimu ir nebuvo, nes nelabai jau ir laiko buvo zvejoti. Mano visi kibimai per 40 min kazkur kai pataikiau vobleri clackin minow. Tai tiek is musu zukles :)
Attachments
20111030(001).jpg
jackfish

Post by jackfish »

Siandien gavom i vienus vartus mariose, bet ustai koks grazus ruduo :Yess:
Attachments
_MG_8839.JPG
Supernatural

Post by Supernatural »

Taigi visą ilgąjį savaitgalą tvarkingai pramirkau Gudeliuose: šeštadienį nė barkšt, sekmadienį viena apie kg, pirmadienį vienas kibimas, bet atsipurtė, šiandien vėl riestainio skylė. :piktas:
triubica

Post by triubica »

Baigesi mano penkiu dienu zukles maratonas siandien viename is ezerioku begaudant lydekas. rezultatai nekoki ale vis sis tas. Iskrapsciau ant lengvo tvico 2 margasones viena pamatuota 45cm, o kita visai nematuojama :D . Dar keletas kibimu taciau tusciu. Tevukui viena grazi atsikabino ir eseri istrauke ikvept oro.
Stopas

Post by Stopas »

prisijungsiu ir as prie tu, i kuriu puse lydekos neziuri. :mda: Trys dienas daugiau ar maziau spiningu mojavau Anyksciu rajone ir ne grybstelejimo :piktas: Viena mepsa kelmuose palikau, viena spro vobleri issitraukiau. Kaip sakant 1:1 :( Kur tos rudenines margasones?
Gediminas

Post by Gediminas »

Šeštadienį buvau išlėkęs pažvejoti, nuvykęs nudžiugau, kad nebėra kalchozo, sėdėjo tik vienas žmogelis su leistinu skritulių kiekių ir tą dieną kibimo nematė.
Vandens temperatūra 3, 4, 5 C Kiek toleliau paklaukęs pamačiau gerą vaizdelį, kaip 4 bachūrai kažkokioje senoje rusiškoje gumeškėje į visas puses spinigais mosuoja, persimetėm keliom frazėm, dar siūlė palenktiniauti ir supratę kad kibimo nėra varė 4 asilų jėga į krantą :D geras vaizdelis irgi buvo kaip chebra irklais mojavo ir viena pusė bandė įveikti kitą :D
Man sekės biški geriau turėjau 2 kibimus, kuriuos realizavau.
Attachments
pirmoji užkibusi apie 10h 42cm. keliavo po fotosesijos atgal.
pirmoji užkibusi apie 10h 42cm. keliavo po fotosesijos atgal.
antroji 66cm pagauta apie 15h
antroji 66cm pagauta apie 15h
20111029060.jpg
jordza

Post by jordza »

man taip nesiseka :piktas:
antra diena siandien dzerkavau: maciau tris pasikelimus, ale kad nei viena nepataike :piktas: atrodo ir jama ant pauzes, bet gal vala perdaug atlaisvinu, nzn
uzvakar jau buvau viena pasikinkes, ale kad i zoles isivyniojo ir atsikabino .. aisku nelabai dideles, nu bet visitiek azartas :piktas:
vsio, link savaitgalio reik varyt i didelius ir skaidrius vandenis, o tai po tokiu balu ir tokio fiasko jau norisi eiti ant gumos, zinau tikrai pagauciau
jordza

Post by jordza »

Neina man siemet lydekiai,
maza bala, pora vel tik grybstelejo ir tiek as juos temaciau,
smagu tik tai, kad ant naujai daryto (nelakuoto) tikras jomas, prie kranto seklumoj, tikriausiai varlinejanti ...
dasitraukiau, aisku kad mazoka, ale vistiek smagu buva
IMG_3758.jpg
jordza

Post by jordza »

:labas:
pagaliau pramusiau :D
bet jau ant gumos,
trys sesutes, beveik kaip nulietos apie 52-55cm
ant vieno mans'o perlamutro raudona uodega
visi jomai tarp leliju lapu :plojam:
Attachments
Copy of IMG_3773.jpg
Copy of IMG_3774.jpg
Copy of IMG_3777.jpg
jordza

Post by jordza »

Buvau ant rytinio patikrint balos... :shock: a rūkas, vos davažiavau iki vietos.. kaip sako, po priboram :D
iš ryto skanavau dugną, ir apie 9 jau pradejau perimetro valyma :D
apskritai vienas jomas ir vienas bac kažkoks buva, daugiau nieko nemačiau... :)
t.y. meluoju skanuodamas aptikau duobę, pakraščiuose, ant šlaitų, oj kokius debesis roda :shock: turbūt visa balos šušara sulindus,
beje vanduo jau 3,8-4,4 pagal celcijų, žolės "krenta" ant akių, pakraščiuose, kur nežpučia musiau vėjas, jau buvo susidaręs ledukas :shock:
ir dar atsiminiau, kad vakar sumelavau dėl guminuko, anas gi pasirodo kad raudongalvis buva, o ne -uodegis :D
viena sesutė 65cm 1,65kg :oops:
Attachments
IMG_3778_.jpg
bmw_fane

Post by bmw_fane »

siandien, 5val zvejybos, cia rezultatas :mda: na vis ne nieko :)
Attachments
1.jpg
kaip visada...namo.
kaip visada...namo.
rickalr

Post by rickalr »

buvau nulekes siandien keliom valandom guminuka pamirkyti,spyga taukuota :D
gedukas

Post by gedukas »

cia jau liga,nesuzalojimas :(
jordza

Post by jordza »

Vėl užsispyręs nulėkiau tik su džerkais ir ... smaguma, pagaliau abkatalinau clyber'į ...
neįplaukiau jau į vieną neblogą įlankėlę, nes ledukas banguojantis, pabijojau su gumiaške... tai šalia melduose ir sukrapščiau šitą grožį :ateivis:
žiedeliai irgi šalo, bet netrukdė
Copy of IMG_3786.jpg
triubica

Post by triubica »

Prisidesiu ir as dar keleta zodziu. Zukle gavosi tiesiog fantastiskai nuostabi, su tokia nuotaika kad reta :Yess: Laimikiu nors praktiskai nulis, bet patirtos akimirkos isimins visam gyvenimui. Zuvis visikai neaktyvi,priezastis manau didziausia kad per nakti krito vanduo apie 40 cm :shock: . Bet vis ne tusciai. Aj va dar S-Line pamirso paminet :geras: metau metau vobleriuka jauciu anam gale kazkas uzsedo :geras: traukiu negreit o zuvis eina tik i sona ir nekyla niekaip nuo dugno, nu jau cia sakom tikrai grazus kazkas, Neriukas jau ir nervuotis pradejo :D na traukiu traukiu vis taip pat sunkiai ir be jokiu zuvies smugiu, mintys sukasi tikrai apie grazu lydi, pradejo kilti link pavirsiaus, ziuriu... juoda plona nugara, mintis salaciokas... taciau zuvis pakrypsta ant sono, ogi ziurim karsiokas pakirstas uz nugaros skersas eina :geras: na tiek mes ji ir matem, graziai voblikas atsikabina :cry: Pagal musu svarstykles rode kazkur netoli kilogramiuko :) . Tai tiek is mano puses :D Aciu S-Line kad pravale man upe kazkiek :geras: aisku tokius kliuvinius ir pats mielu noru buciau isvales :D
karsis

Post by karsis »

buvom su arvydeliu , prie aleksoto tilto , tai prigaudem dviese 4.7 kg, ziobriai , meknes, 1 sapalas , 1 karsis vir kilo... smagiai pagaudem :Yess: :labas: P.S spinigistams : prie aleksoto tilto pagauna salaciu , prie mano akiu istrauke koki 3 kg o siaip matesi kad kazka traukia ir istraukia
Supernatural

Post by Supernatural »

Šiandien Gauštviny vienas kibimas, viena margašonė ~1,2 kg. Susigundė guma.
Buhalteris

Post by Buhalteris »

...šiandien, Mituvos užtvankoje ant jūratės 5kg lydeka. Skrandis visiškai tuščias...Tampiau tampiau pakrantėmis, kaip kvailys, visokias varlių imitacijas - nei barkšt. Tik užsidedi laiko patikrintą daigtą ir turi :geras:
Dar vieną ir 1,2 kg. pagavau...bet šiandien apie tokią smulkmę(tfu tfu tfu) ir kalbėti nefasonas 8-)
Attachments
Atvaizd0169.jpg
jordza

Post by jordza »

Šiandien buvau lydekų ant gumos, tai ties vandens nutekėjimu į "bosą" (užtvanka) suradau plūduriuojantį tik vieną voblerį, vis laimikis :D
IMG_3811.jpg
Locked