Buvau ten, žvejojau tą...2020-21-22-23-24 ųjų metų sezonas
Re: Buvau ten, žvejojau tą...2020-21-ųjų metų sezonas
ka metai,dazniausiai ant to ir pakimba galiausiai kadanors kazkuri zuvis
Re: Buvau ten, žvejojau tą...2020-21-ųjų metų sezonas
Ant kokios pižamines pliotkes paeme...
Re: Buvau ten, žvejojau tą...2020-21-22-ųjų metų sezonas
Atsidariau Minijos upėje
Y pati kaima nedavažiavom nuo Kintu kelias apsemtas
Iš kitos pusės viskas gerai ir vanduo nėra aukštas,su kibimu kaip visada bandžiau ir stinta bet neradau,nors atvyke pasikalbėt pasakojo kad už kampo ji kimba o kur tas kampas
Y pati kaima nedavažiavom nuo Kintu kelias apsemtas
Iš kitos pusės viskas gerai ir vanduo nėra aukštas,su kibimu kaip visada bandžiau ir stinta bet neradau,nors atvyke pasikalbėt pasakojo kad už kampo ji kimba o kur tas kampas
gerė yyyy, kai du kartus į metus išvažiuoji
Na kuklokas laimikis, kaip vaziuojant toki atstuma, nevezis kiek maciau jau atsigauna
Ahoi, ne stebūklai, bet veiksmo buvo ir kiapsniuks papuola viens Upė, nuo kranto. Bet buvo X valanda apie 13 val. Biški išprotėję lydokai buva.
Buvau kaimuky savo...nusiveziau karpines vendas ir fyderiuka..paseriau savadarbiais boiliais kobra ir sumeciau yvairiom kombinacijom ryskiom virsunelem..ir pradejau fyderiui pasara maisyt...o jau pypyna blie...karoce...ant boiliu karpiukas ir trys karosai geruliai...amt dzyko karpiykas ir du mazesni karosai.karpiukai gyvena toliau...karosai ais ant skavrados...
Didziausias karosas 900g...boilis tikrai selekcinis masalas,mazesni neapzioja...lieka tik didesniem ir karpiam.ant fyderio su dzykais ar kukuruzu tokiu nepagaves..per susara kuri ateina ant pasaro monstriniu ir nepagauni...darom isvadas...
Didziausias karosas 900g...boilis tikrai selekcinis masalas,mazesni neapzioja...lieka tik didesniem ir karpiam.ant fyderio su dzykais ar kukuruzu tokiu nepagaves..per susara kuri ateina ant pasaro monstriniu ir nepagauni...darom isvadas...
voblerius užvakar puolė nedidelės tai šiandien jamiau "tapkes". Pakliuvo padabnesnė, 90 cm, nesverta, paleista Vėl valanda X apie pietus
Misija ivykdyta....iskrapsciau karpy savo kaimuko baloj..ant fyderiuko jamiau 9 karosus kepamus..foto nedejau...
9.7kg....gyvena toliau...
Visi baliavojo, o as zvejojau....prisibaliavojes.... Joniniu nakties Arimaiciu lynai. Puikus oras, faina naktis, smagūs lynai...
Rankas bent ištiest galėjai
Lynu atakos tesiasi! Sios nakties mano rekordinis Arimaiciu lynas. 1.9 kg. Pusmetrinis! Suagutas pludine, apie antra val. nakties, ant sumustinio, sliekas-kukuruzas. Dave vaizdu tamsoje...!!! Edmundaxxai, del taves ir rankas istiesiau...
ale trumpos tavo rankos , ant svarstyklių geriau atroda
Arba jis pats tiek atsišėręs, kad nei ištiestos rankos neprideda vaizdo
Niu taip, tokio dziusnos, kaip Edmundaxxas rankose ir kilbukas kaip banginis atrodytu...
Sveiki. Šis sezonas , manau, visai neblogas. Papuola ir visai gražūs lydžiai. Vien sėkliuose jama. Foto iš vakarykštės ir šiandieninės žūklės. Nei žvyno!
Re: Buvau ten, žvejojau tą...2020-21-22-23-24 ųjų metų sezonas
Svarbu tuos grazius suvalgyti. Kad neperaugtu neduok die.. perauge netokie skanus, juk istatymas leidzia sarmata uz tuos alkanuosius.
Berots čia ne supermamų forumas. Šiaip nepamenu, kad išvis kažką būtumėt įkėlęs. Tai gal žvejų forumas ne Jums? Ir galų gale, palikit teisę kiekvienam asmeniškai spręsti, ką daryti su žuvim. Kai taisyklės nebeleis imti, tai ir neimsiu. O gal ir nebežvejosiu, nes kam kankint ir paleidinėt?! Patikėkit, per savo karjerą daugiau paleidęs esu, nei paėmęs. Tad sarmatą, galit pasilaikyti sau. Ačiū už dėmesį ir į sveikatą
Taip taip, super edrunu forumas, ne super mamu gink die neteisiu ir nesmerkiu del valgymo. Tai gal labiau mano asmenine nuomone, kad edrunai yra edrunai, o zvejai yra zvejai, kam ka priskirti velgi nera taisykliu ir tai kiekvieno reikalas. Del esu nesu ikeles, taip nesu ikeles ir beje niekada neikelsiu. Ir tikrai pritariu tamstai, kad kiekvienam spresti paleisti ar ne, zvejys ar edrunas ... Sprendzia kiekvienas sau.Rolandas wrote: ↑28 May 2024, 22:26 Berots čia ne supermamų forumas. Šiaip nepamenu, kad išvis kažką būtumėt įkėlęs. Tai gal žvejų forumas ne Jums? Ir galų gale, palikit teisę kiekvienam asmeniškai spręsti, ką daryti su žuvim. Kai taisyklės nebeleis imti, tai ir neimsiu. O gal ir nebežvejosiu, nes kam kankint ir paleidinėt?! Patikėkit, per savo karjerą daugiau paleidęs esu, nei paėmęs. Tad sarmatą, galit pasilaikyti sau. Ačiū už dėmesį ir į sveikatą
P.S.
Maisto banka remiu nuolat, tai kiek zinau alkanus ten pamaitina
Žmonių, besilaikančių taisyklių, smerkimas įsivaizduojamai savo "paniatkėm", niekuo nesiskiria nuo nuteistųjų susikurtų "subkultūros tradicijų" laisvės atėmimo vietose.
Labai gerai, kad remiate maisto banką. Šiuo atveju tada būsiu ėdrūnas ir valgysiu savo pagautą šviežią žuvį, o jei Jums kažkas nepatinka, visada galima tiesiog praeit pro šalį.....
P.s. gal dėl ėdrūnų ir į meetus neprisiruošiat atvažiuoti... Nes mes ten taip pat pavalgom žuvies... Ir rūkytos.... Ir keptos... Ir žuvienė būna....
P.s. gal dėl ėdrūnų ir į meetus neprisiruošiat atvažiuoti... Nes mes ten taip pat pavalgom žuvies... Ir rūkytos.... Ir keptos... Ir žuvienė būna....
Rolandas wrote: ↑30 May 2024, 19:02 Labai gerai, kad remiate maisto banką. Šiuo atveju tada būsiu ėdrūnas ir valgysiu savo pagautą šviežią žuvį, o jei Jums kažkas nepatinka, visada galima tiesiog praeit pro šalį.....
Ne visur tas "pagavai-paleisk" yra priimtinas. Yra kraštų, kur tai prilyginama žiauriam elgesiui su gyvūnais ir baudžiama pagal įstatymus.