Spiningu is laivo.

Apie žvejybą Baltijos jūroje
Post Reply
Marko

Spiningu is laivo.

Post by Marko »

... Na specialistai ar gera yranga laivinem spiningavimui... :oops: :oops: :oops:
Cia pilkeriai :oops: :oops: :oops:
Image
Cia sistemeles pirktines ir busimos... :oops: :oops: :oops:
Image
Vytenis

Re: Spinas is laivo...

Post by Vytenis »

ir kiek toks malonumas kainuoja?
Turiu ir as valti bet spiningauti bijau :D nes ji gumine o jai netycia kabliukas ..... :cry:
karsis
Posts: 383
Joined: 11 Apr 2008, 16:53
Miestas: Kaunas
Contact:

Re: Spinas is laivo...

Post by karsis »

:D ui vyteni juokini , parduok man ta valty kaimyne?
Marko

Re: Spinas is laivo...

Post by Marko »

egiss wrote:A kokio svorio gumos ir pilkeriai :?: Bent tai man labiausiai pasiteisina 400-300gr pilkeriukai ant gumu nebandes.200gr pilkerius naudoju kai visiskai nera dreifo

Didysis 500... Kiti nuo 300 iki 100 (tas pats maziausias)... :oops: :oops: Gumos visos na vsio pravsio po 200 ir daugiau... :oops: :oops: :oops: Pasiemiau priemoniu sunkinimui jai ka.... :idea: :oops: ;) Sake gylio po kiliu gali but apie 140 ir daugiau tai net nezinau... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ten kilines kabyt reike kad nenesiotu... :shock: :shock: :shock: Bet mislinu su turimom issiversiu... ;) ;) :D Pasiimsiu dar vobla skestancia tokio pat dydzio... :D Bus stiprus dreifas :arrow: :arrow: :arrow: Velkiausims su sistema... :) :D :D :D :oops: :oops: :oops:
Tukaz

Re: Spinas is laivo...

Post by Tukaz »

Pravertem namie visas "slaptas" vieteles ieskodami geru dalyku :lol: ,
kaip ne keista geru dalyku neradom bet egzotikos yra ;)
pora tevo gamybos "sedevru" :lol: :lol:
Kai pensija ir daug laisvo laiko tada pasijunta virtuvej saukstu trukumas :lol:
Image
Image
Image
Image
Kas juokingiausia menkes juos megsta.
Galima butu primest ir dar visokiausiu sedevru ir giliu minciu protrukiu bet baisei fotkint tingiu ;)
KRAUZAS

Re: Spinas is laivo...

Post by KRAUZAS »

na vyrai ,kas yra buves norgeje :) ,kas kaip gaude ir ant ko ,neturiu nei maziausio supratimo ka veztis ,jeigu rasiu upiu jokiu problemu ,na o fiordai labai didele misle,neisivaizduoju ka reikia pirktis kokias gumas kokias spalvas ir kokius galvakablius,pilkeriu nenoriu nes nepatinka tokia zukle bandysiu metyti spina,pasidalinkit kas ka zino,dekoju is anksto :)
Marko

Re: Spinas is laivo...

Post by Marko »

Norgej man rementis as menine patirtim pasiteisino: Pilkeriaii 300 irdaugaiu gramu chromuoti ar kokie ten bet ne spalvoti. su ogrombnais kabliais gale ir prieki. Kablius rekomenduotina tiuninguoti raudnais galingais tvisteriais.... Daznai griebe butent ta raudona tvisteri. Sistemos su laaaabai didelem "paprikom". Spalvos papriku: melyna, raudona. Raudoni dideli "kalmarai". aplamai raudona spalva valdo. O Pilkerius chebra dare is 22mm nerzaveikos strypo ir juos menkes jame toliko tak. As meniniai rekordai: 7.6 menke ir 2.2 juru vilkas. Cia neskaitant to kad juroi nebuvau... :oops: :oops: :oops: Sveikata neleido... :oops: :oops: :oops: Viskas fiorduose is lupta. Chebros rekordai: 19.6 kg menke ir 5kg juru vilkas.... :shock: :shock: :shock: :shock:
Marko

Re: Spinas is laivo...

Post by Marko »

egiss wrote: tai nuo jurliges yra tabletciu uzeini y vaistine ir paklausi galetciau pavadinima ymesti bet veliau reik jieskoti taip neatsimenu

Situo geru buvo apsirupinta isankto... Nepadejo... :oops: :oops: :oops: :piktas: :piktas: Nors vietoj dvieju (kai rekomenduoja) ryjau po penkes ir daugiau... :shock: :shock: :shock: :piktas: :piktas: :piktas:
Marko

Re: Spinas is laivo...

Post by Marko »

egiss wrote:Na manes sita zaraza nekamuoja praeita rudeny papuolem y audrike tokie mazyte :shock: bangeles pakilo iki 3m tai is 12 zmoniu sveiki liko tik 3 kiti sere zuvytes :) .Plaukiant y jura nereikia prisivalgyti ir tureti ko nors suraus pakramsnoti su snabe geriau nedraugauti o jai imti tai kad neskirtum kada jura supa kada zeme kilnojasi :lol:

Ten vandenynas: tas valtikes po pora metriuku kiloja ir pavardes neklausia... :shock: :shock: :shock: Tai cia per stiliu... :shock: :shock: :shock: Kai truputi vejukas buna tai vietom kranto nesimato kai nuo bangos nusiriti... :oops: :shock: :shock: O kad su snabe in jura neina tai.... Tik atsparus sugeba irviena ir kita... :D
Tukaz

Re: Spinas is laivo...

Post by Tukaz »

KRAUZAS wrote:na vyrai ,kas yra buves norgeje :) ,kas kaip gaude ir ant ko ,neturiu nei maziausio supratimo ka veztis ,jeigu rasiu upiu jokiu problemu ,na o fiordai labai didele misle,neisivaizduoju ka reikia pirktis kokias gumas kokias spalvas ir kokius galvakablius,pilkeriu nenoriu nes nepatinka tokia zukle bandysiu metyti spina,pasidalinkit kas ka zino,dekoju is anksto :)

Seip naturalus klausimas - su jura draugauji? Kaip ir Marko rase - daznai buna kad jokie vaistai nepadeda, o seip juroj pilkeriai geriausei groja, svorius jau parase, dadesiu is savo superstos patirties - koto ilgis max 2m arba 1.80 ar 1.50 ir panasiai, kitaip be ranku liksi, jai nezinai ar draugauji su jura ir plauksit su didesniu laivu NIEKADA neik i laivo vidu, (t.y. visad buk ant denio kad matytum vandeni), as nezinau kodel sito dalyko netgi klaipedoje nepaaiskina pirma karta zevjojantiems. Jai tave supa bangos o akys rodo kad aplinka nejuda - gali net buti busimas juru vilkas - pirma karta bus blogai. Jai su jura draugauji tada ignoruok mano pastabas :).
Marko

Re: Spinas is laivo...

Post by Marko »

Dadedu: ziurek ne i vandeni bet in horizonta.... Man tai padejo pokelias valandas issedet juroje... Jai tik ziuri invandeni arba in laiva (pvz valui susipinus, keiciant pilkerius) iskart sakes. Net rybos atsikabint perviena syk neisejo.... Kol ziurejau in uolas buvo daug maz normaliai.
Marko

Re: Spinas is laivo...

Post by Marko »

Sudroziau Robinson Kadmos 601 rite per penkias dienas Norgei.... :piktas: :piktas: Vakar gryzo namo dar bandziau tepti ir t.t. Ale jau tokius garsus skleidzia kad kazi ar dar pavyks suja pavelkiaut.... :piktas: :piktas: :piktas:
P.S.: Pries grystant namolio nuo juros rekomenduojama druska nusiplauti tiek nuo riciu su valu tiek nuo masalu... :oops: :oops: :oops: Nuo riciu nuploviau ale is dezutes su masalais ne.... :oops: :oops: :oops: Viskas paskende druskyteje o kabliai surudyje... :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops:
Marko

Re: Spiningu is laivo.

Post by Marko »

Pora samadelnu pilkeriu.... 8-) :oops:
Pirmas 250gr... Antras 360gr... Jai krisdami in gelmes nieko neiszudys bus gerai... :shock: :D :geras:
Image
Marko

Re: Spiningu is laivo.

Post by Marko »

Zynios is juros:
Buvo isplaukia siandien 12 zmoniu
Rezultatas: 8vnt. ant 12 zmoniu... :shock: :oops: :oops: :cry: :cry: :mda:
User avatar
Denas
Posts: 197
Joined: 11 Apr 2008, 15:45
Miestas: Kaunas. A.Sanciai

Re: Spiningu is laivo.

Post by Denas »

Sendien plaukem su Aises Gidais . Servisas :Yess: Netaip kaip su barkasu ir greitai plaukia ir dazniau uzplaukimus daro. Kapitonas matosi kad nusimano apie zukle o ne taip kaip kiti stumdo is vienos vietos i kita o rezultatu :x as plaukiau ne su Jakstu o su Gintu ( Eiga - 2) man patiko :Yess: Antras musu eikipazas plauke su Jakstu irgi liko patenkinti :yes:
Marko

Re: Spiningu is laivo.

Post by Marko »

Vot neaisku sukuo mano chebrite plauke... ;)
Outwell

Re: Spiningu is laivo.

Post by Outwell »

praita penktadieny mano tetis plauke i jura menkiu su paprastu laiveliu.. pagawo dvi mazites.. po 1kg panasiai.. mano dedis pagawo viena 4kg ir viena 2kg.. vnz beveik nekibo.. sekancia diena (sestadieni) kazkokie zmones vare su greitaeigiu kateriu tai zmones pagawo.. zmogus vienas is to laivo pagawo maziausiai 30kg.. kiti po daugiau.. :) dizeusia zuvis buwo 8kg.. :) sake zmones vos susitalpino zuvy kai reikejo parsivest.. vo ka reiskia viena diena.. ir greitesnis laivelis.. :D :)
mindulis

Re: Spiningu is laivo.

Post by mindulis »

Sveiki, toks klausimukas? ar kas bandot gaudyti iš laivo su spiningu lašišas? kokios blizgės pagrinde dirbančios, kokios spalvos, kokiame gylyje gaudot?
ne kartą teko girdėt kad begaudant menkes su lengvais pilkeriukais pasigauna lašišų, tai vat galvoju kad ir ant sunkių vartikliu gal eitu pagauti. Kokią traukimo techniką naudojat, ar tiesiog užmetus velkiaujat?
ir dar, koks spiningo ilgis, užmetimo svoris, valo diametras, pintas ar monofilas
Iš anksto dėkui už atsakymus
Post Reply