2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Robke
Posts: 1045
Joined: 11 Apr 2008, 12:14
Miestas: Panevezys

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by Robke »

rimosius wrote:Viskas apsiejo labai korektiskai ir del dubenelio jokiu pestyniu nebuvo :Yess: :geras: :geras:
:labas: :D dede, tai reiks dabar per sekanti meeta kazka padaryt, kad tu dubenelio nebeatsimintum :mda: , apie svarstykles jau patylesiuBLIA ;) , Rimvydai, baik :D
rimosius

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by rimosius »

jordza wrote:pas mane masinoj atsidure lysna kepure. o gal kam turiu perduoti? :roll:
Per Jodziuko pietu miega, idejau 1 kepuriuka ir ant ,,birkutes,, uzrasiau: Trukeris :yes: :D
Norbertas

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by Norbertas »

:geras: kaip nuluptas, panasumas is veido ir masinos kilimeliu, tas ir bus, autoportretas ;)
rimosius

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by rimosius »

Turbut kazkaip praleidau kedziu lauzytojo nominacija :x , kas nugalejo? :mda: :geras: :geras:
Norbertas

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by Norbertas »

na mano jau buvo iluzus :oops:
bet pasakysiu kad ant kelmelio sedeti irgi labai patogu :D
Raimondas
Posts: 202
Joined: 06 Jan 2009, 22:29
Miestas: Šiauliai

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by Raimondas »

Kaip matau meetas pavyko: zuvies ir :isveikata: netruko, net ir :buckis: buvo nematytu. Super foto :Yess:
Shydla

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by Shydla »

Sveiki! :plojam: Mes irgi jau grizom! Nors ir nesu zveje,o tik zvejo mergaite,taciau laikas buvo super!!! Labai viskas patiko,zuvyte buvo skani,kompanija nuostabi.Aciu uz draugiskuma,juoka,laika drauge,sokius-pokius ir gera nuotaika. :labas: Savaitgali uzskaitom! Ir tai akivaizdu- isvaziavom paskutiniai :isveikata: Miego gal ir mazai,bet viskas atsipirko ispudziais!!! :zZz:

Aciu aciu aciu!!!!!

Pasiraso- Cocacola :buckis:
skwazi
Posts: 288
Joined: 11 Apr 2008, 06:54
Miestas: Siauliai

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by skwazi »

Kadangi nei filmavau, nei fotografavau, tai truputeli parasysiu :) Visko nepapasakosiu, tai bent kelis epizodus nupiesiu.

Nuvykom be didesnius nesklandumu, tik bandydami nekartoti mixo klaidu pervaziave geges tilta siek tiek pagrybavom. Vaziuodami kirtome siurpa kelianti kukuruzu lauka, o kai i meeta atvyko kukuruzu vaikis, supratome kokie mes laimingi, kad ten nesustojom nusilengvint. Visi kiti jau mintinai zino kelia, o Tomas su skaiciais apskritai i meeta atvare autostopu. Algimantas i meeta atvyko 3 kartus, o ketvirta atplauke (zinant kad jis gyvena Svedijoj.... ).

Tik spejus isikurti jaunuolis triubica (kurio tevukas sudalyvavo meete dar pries uzsiregistruodamas forume :) ) visu akivaizdoje i kranta istempia >3kg salati, ir uz tokia akivaizdzia nepagarba zveju atzvilgiu gauna bana. Salatis, pasak UAB Rukykla savininko Rimosiaus, buvo sugadintas rukykloje, taciau neziurint i tai akimirksniu dingo nuo stalo nulaizant visus kauliukus. Taip buvo paneigtas pirmas meeto mitas kad salatis - neskani zuvis.
Ta pacia diena rukymui buvo paruosti keli labai grazus eseriai bei keletas lydeku (kas laimikiu autoriai nepasakysiu, bijau apsirikti)

Pirmoji meeto diena gan greitai baigiasi ir masalu bei uodu gaudesio fone startuoja "naktinis gyvenimas". Jau sutemus meeta pasiekia paskutiniai kaunieciu ekipazai. Labai gala kad meete nesudalyvavo Linkas, ir del to mes nebezinojom kam patiketi naktinio budetojo pareigas, nes reikalingas patikimas su rekomendacijom. Ir cia atsiranda savanoris S-Line. Del patirties trukumo S-Line bando uzmigti dar nepasibaigus pamainai ir pamato sviesa tunelio gale. Laimei kad jis neina i ta sviesa, o islipes is automobilio apkaltina mane pasikesinimu i jo ramu naktiniu pareigu atlikima. Nors budinciuju pamaina pasibaige, bet S-Line budejima pratesia dar puse paros ir uz pastangas gauna premija - dar viena budejimo nakti. Panasu kad uzsiteses budejimas S-Line nelabai patinka ir todel jis pateikia prasyma banui.

Dar neprasvitus memazas kiekis zveju kraunasi manta ir isskuba zvejot. As kaip paskutinis mohikanas is pludninku genties sedu ant geges kranto ir del neatliktu namu darbu feilinu visa rytini kibima. Apkaltinu ora (ne Ora nes jis emigraves ir nepavyktu pareikalaut atsakomybes) Po to paaiskeja kad ir kitiems rytinis nebuvo labai dosnus laimikiais. Karstis ziaurus. Gilgamesas megsta silta alu, todel ikisa bambali i gege kad pasiltu (as sildyciau ant lauzo - tiesiog greiciau susiltu). Dalis zveju baliuka perkelia i Nemuna ir is ten pasitraukia tik resursu papildymui. S-Line vis dar tebebudi, nors pamaina seniai pasibaigus. Supernaturalas ruosiasi olimpiadai ir net kelis kartus bando nuplaukt iki bujos, po keliu bandymu jis nugali nemuno srove ir uzlipa ant pluduro, tik bijau kad dopingo testo jis napraeis. Kai kas bando eiti pogulio, bet palapinese kaip pirtyje. Stopas parode pavasari pavyzdi, tai dabar turejom net kelias tokias asmeniniam naudojimui. Laimei lauke siek tiek pucia vejas ir galima kenteti.

Vidudienio kaitrai traukiantis zvejai kyla dar vienam strumui. Rezultatai nera geri, bet be laimikiu nelieka. Gilgamesas parsinesa sapala (bijau pameluot, berods 1.8 kg). Man pradeda kibt kuojos. Daug laimikiu superka UAB Rukykla generalinis direktorius Rimosius.

Vakare specialiai meetui buvo uzsakytas grandiozinis sviesu sou. Siek tiek pataupem, todel slapiu spec efektu nebuvo. Taip pat pakeliui uzprasem antros dienos vakare i meeto puse atsukti visus pakeliui matytus ventiliatorius ir truputeli pustelt, nes mes darysim ivada i kaitavima. Visi tureje savas palapines isikibe i virves bande pakilt i ora, o kas ju neturejo - draugiskai bande pakilt isikibe i klubo nupirkta pavesine. Bandomoji pamoka truko apie pusvalandi, visi liko suzaveti.
Tiesa po pamokos kilo panika, nes an stiebo nebebuvo klubo veliavos, o netekus veliavos pulkas buna isformuojamas. Gandas nepasitvirtino, veliava issaugota, kitas krantas dar nebus isformuotas.
Po tokio ivado i kaitavima visi draugiskai nusprende pereiti prie sveiko gyvenimo budo ir ta vakara daugiau niekas nebevartojo alkoholiniu gerimu. Bijau tik kad i rudenini atsivesim dvigubau daugiau gerimu.

Austatnt sekmadieniui perimu budejima is S-Line ir Jordzos tandemo, kurie kad nebeuzmigtu per savo pamaina pasileide karaoke traukia hiperboles dainas. Ju talento suzaveti gerbejai bando pritarti.

Sekmadieni pastebim, kad neturim Deivio ir nera kiausinienes kepejo. Iniciatyvos imasi sefas krauzas su savo komanda. Sededam viska ka randam, pradedant vakar lauze keptom bulvem ir baigiant medziotoju suriu. Del projekto sekmes nesijaudinom, nes bet kokiu atveju uz nesekme liktu kaltas Deivis. Projektas pasitvirtino. Teks pagalvot ar ne per brangu tureti 2 kiausnienes kepejus. Algimantas pademonstruoja, kad i meeta galima ne tik atvaziuoti bet ir atplaukti. Taip pat Algimantas paneigia dar viena mita, kad salto vandens nebuna ir parodo aprasojusi 5l bambali.

S-Line primena apie parasyta prasyma banui. Priimam sprendima, kad tikslinga sumazinti suvalkieciu kieki forume, todel S-Line prisijungia prie triubicos ir lipa i palme. Kaip kompensacija S-Line gauna pereinamaja taure. Pazadejom jei sekanciam meete pamatysim ta taure tai leisim is palmes islipti.

Meetas kaip ir finisaves, atsisveikinam ir vaziuojam namo. O ant geges tilto musu jau laukia dede pasienietis. Susirenka dokumentus ir atsisako patiketi kad neturim cigareciu. Jam labai itartina pasorodo deze ant kurios uzrasyta ir nupiesta pavesine 3x3m. Gresia privestinis pavesines ispakavimas, o supakavimas atgal butu gan keblokas uzdavinys. Laimei jis sugeba prakist ranka i deze ir apciuopiamuoju budu nustato, kad 3 durniukai vaziuodamis ie nemuno net cigareciu nesugeba parsivezti. Po to per racija is savo automobilio kolegai papasakojes pora anekdotu grizta, grazina pasus ir leidzia vaziuoti.

Zodziu as stengiausi nesiplesti, dekoju nepatingejusiems perskaityti

Nebuvusiems rekomenduoju nevartoti tokiu zodziu junginiu kai "noriu coca colos" arba "eisiu ant sapalo". Neklauskit kodel, tiesiog draugiskai patariu, kad nebutumet nesuprasti.

Na ir pabaigai
Dainos "elektrenu ziburiai" vizualizacija paga Liveri pas mane
Palapine 3x3 pas mane
Veliava pas mane
Veliavos stiebas pas mane
S_line priklausanti pereinamoji taure laikinai pas mane
280 lt pas mene
Padevetu kepuraiciu su nenuplestom kainom rinkinukas siaulieciams pas mane
As burzujus!

Ir tebune su jumis zaibas McQueenas!
rimosius

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by rimosius »

Visu kolegu vardu dekoju Augiui uz kepuraites, kad emesi sio reikalo, visiems patiko :labas: :Yess:
User avatar
Denas
Posts: 197
Joined: 11 Apr 2008, 15:45
Miestas: Kaunas. A.Sanciai

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by Denas »

Blin ir vel pramazinau gera meeta. Mergu buvo o manes ne :x
Wirtualus

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by Wirtualus »

Tai nesikeikiant ko nesaket kad mergu bus :piktas: :piktas: :piktas: :piktas: :piktas: :piktas:
gilgamesas

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by gilgamesas »

o buvo ir Celine Dion. :D
Vienišius
Posts: 179
Joined: 07 Mar 2012, 14:17
Miestas: Garliava
Location: Kaunas

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by Vienišius »

Wirtualus wrote:Tai nesikeikiant ko nesaket kad mergu bus :piktas: :piktas: :piktas: :piktas: :piktas: :piktas:
PLAKIU GAUDYTOJAM NEGALIMA TOKIU DALYKU SAKYT. :D
Wirtualus

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by Wirtualus »

Vienišius wrote:PLAKIU GAUDYTOJAM NEGALIMA TOKIU DALYKU SAKYT. :D
Tai as jau matau ka man fiderio pakraipa i spiningio reik keist :D
Vienišius
Posts: 179
Joined: 07 Mar 2012, 14:17
Miestas: Garliava
Location: Kaunas

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by Vienišius »

Wirtualus wrote:
Vienišius wrote:PLAKIU GAUDYTOJAM NEGALIMA TOKIU DALYKU SAKYT. :D
Tai as jau matau ka man fiderio pakraipa i spiningio reik keist :D
sENAI LAIKAS.o AS TAU IR DOVANU BUVAU PARUOSES...tAI VA,KIEK DAUG VISKO PRALEIDAI.pATS KALTAS.
Wirtualus

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by Wirtualus »

Vienišius wrote:sENAI LAIKAS.o AS TAU IR DOVANU BUVAU PARUOSES...tAI VA,KIEK DAUG VISKO PRALEIDAI.pATS KALTAS.
:fonke: tikiu ane? :geras: :geras: :geras:
Vienišius
Posts: 179
Joined: 07 Mar 2012, 14:17
Miestas: Garliava
Location: Kaunas

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by Vienišius »

Wirtualus wrote:
Vienišius wrote:sENAI LAIKAS.o AS TAU IR DOVANU BUVAU PARUOSES...tAI VA,KIEK DAUG VISKO PRALEIDAI.pATS KALTAS.
:fonke: tikiu ane? :geras: :geras: :geras:
O CIA JAU TAMSTOS REIKALAS.
Stopas

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by Stopas »

O rukykla reikejo ant lauzo deti ar uzteko ant saules pastatyti? :roll:

Ziuriu smagiai pasibuvot, kaip kitaip. As prisidedu prie grauzianciu nagus. Per rudenini atsigriebsim :isveikata:
Aisteris
Posts: 808
Joined: 01 May 2010, 23:24
Miestas: Radviliskis

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by Aisteris »

Aha, tikrai! Net ir nebuvus, skaitant Skwazi pasakojima, galima puikiai isivaizduoti visa meeto vyksma...! :Yess: :ilike:
skwazi
Posts: 288
Joined: 11 Apr 2008, 06:54
Miestas: Siauliai

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by skwazi »

Idomu pasienieciai tik mus sustabde ar ir kitus patikrino?
piatras

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by piatras »

:fuu: Nu mano kryžialinių kaladžių nebandė skaldyt, išvis nieko nemačiau tik tarp jurbarko ir šakių kažkoks McQueenas pasivaideno prasilenkiant, bet ant tiek panašus ir mašina točniai kad net paskambinau patikrint :oops: :geras:
Deivis
Posts: 521
Joined: 11 Apr 2008, 07:44
Miestas: Kaunas

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by Deivis »

Kad nebus filmuko tai jau ca :fuu: :D
piatras

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by piatras »

:x Perdaug aštrus siužiatas :geras:
gilgamesas

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by gilgamesas »

tomas831130 wrote:Butu isejusi nereali komedija :geras:
na jei sestadienio vakaro pusvalanduka paimt, kai piatras su gelbejimosi liemene vaiksciojo, tai ten jau siaubiakas butu buves :D
Orass
Posts: 543
Joined: 12 Mar 2010, 08:50
Miestas: Kaunas.Aukstieji Sanciai

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by Orass »

Nu jau matau kad nerealu meeta turejot. :Yess: :Yess: saunu kad smagei pasibuvot :Yess: :Yess: :)
Barbalas
Posts: 85
Joined: 16 Apr 2008, 21:02
Miestas: šilalė

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by Barbalas »

blin gaila :( bet ka padarysi toks darbas, smagiai pabuvot :Yess: skvazi gerai parasiai , skaitant taip isijauciau :geras: geras romanas :D
Arijas

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by Arijas »

Skaitau ir balts pavydas :)
rimosius

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by rimosius »

sos!!! prasau apsiziureti, gal kam per daug kepuriu daviau, siandien pasiskaiciuoju, kad dar 8 forumieciams neatiduota, o as viso labo tik 4vnt. turiu :shock: :x , prisivire rukyklos daraktorius :cry: :D :geras:
Robke
Posts: 1045
Joined: 11 Apr 2008, 12:14
Miestas: Panevezys

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by Robke »

:D parein shkvals daba ant diraktoriaus, as ir da neturu kiepkas :geras:
rimosius

Re: 2012 Vasarinis Meetas Nemune prie Geges įspūdžiai

Post by rimosius »

Na jau Centriukui tai pirmiausiai idaviau :yes: , nereikia panikuot :stop: , o kitiems nacionaline valiuta atiduosiu, ka neprageriau vistiek nesutaupiau :x :D
Post Reply